deletedmom507 Cansu2018 senin bu haftalara kadar olmaması iyi 5.aydan beri yaşıyorum tabi aralıklı. 29.haftamdayım geçen hafta uyuyordum sağlı sollu kramp girmiş bacaklarıma nasıl kötü anlatamam magnezyum ve kalsiyum alımına dikkat et
Oglununannesi Cansu2018 36+4 üm şükür bende olmuyor canım hiç olmadıda manezyum kullandırıyormu doktor hala kullanmana izin veriyorsa içmeyi ihmal etme ben içmiyorum gerçi sana diyorm ama😂
sibelcaglar Bir türlü anlam veremiyorum alt bacağıma kramp girmiş vaziyette ciddi bi acıyla uyanıyorum aynı söylediğin gibi 😔 ama çözemedim neden olduğunu bir kaç haftadır arada bir oluyor bana
sibelcaglar 33. Haftamdayım 26. Haftadan beri oluyor hatta bazı gece birkaç defa olduğu oldu. Hergün yoğurt süt içiyorum sabahları demir hapımı içiyorum ama yine de oluyor 🙈
Cansu2018 Oglununannesi canim benim ilk defa oldu daha dune kadar hamile gibi degildim yani cok sukur rahat gecirdim.
Oglununannesi Cansu2018 anladım canım demek artık sonuna geliyoruz daha bi eksildi magnezyum depomuz olabilir inşaallah tekrar etmez 🙂
Epelinkiran Bende de aylardır oluyor. Doktora söyledim toz bi ilaç verdi magnezyum ama hiç bi işe yaramadı. Hergün soda içiyorum kalsiyum da sürekli tüketiyorum ama ara ara sürekli oluyor bende alıştım artk. Bacağımı hiç kıpordatmazsam daha çabuk geçiyor