Elifyunus1 Merhaba, 10 haftalık hamileyim henüz vücudumda bir çatlak oluşmadı fakat çatlak kremlerinin işe yaramadığını söyleyen birçok insan var bebek yağı işe yarar mı neler yapmalıyım bilgi verir misiniz?
HollyMolly Elifyunus1 hindistancevizi yağı öneririm ben. A101den alıyorum hatta. Gece yatmadan güzelce sürüp yediriyorum cildime.. 37+5 çatlak yok çok şükür. Ama genetik de önemli diyorlar.
Sssna Elifyunus1 ben sürekli nemlendiriyorum canım. En yorgun günümde bile. Sabah akşam mutlaka. Ben doğal ürünler tercih ettim. 12. Haftadan beri kullanıyorum
Asyaveannesi36 Elifyunus1 tek başına yağ bence de yeterli değil yürüyüş ve bol su 20.haftamdan beri bio oil kullanıyorum yürüyüş ve su 36+3üm hiç çatlamadım
mekutlu12 Elifyunus1 genetik olduğunu düşünüp çok üzerinde durmadım sadece duştan sonra bio oil çatlak yağını kullanıyorum. 34+1 im karnım davul gibi oldu hiç çatlamadı daha bacaklarımdan çok kilo almadığım halde bacaklarım çatlak doldu. Omuzdan dize kadar kullanıyorum yağı
Sssna Elifyunus1 sabah hindistancevizi yağı akşam yatmadan bir şişede arifoğlunun sarı kantaron,jojoba,kayısı çekirdeği,e vitamini yağı, avokado yağını karıştırıp her gece bol bol sürüyorum
halilinannesi Keşke benim de çatlak olsa varis oluştu iki bacağımda da çok kötü görünüyor özel bölgeme de vurdu ☹️
1999luanne Elifyunus1 Doktor bana bebek yağı önerdi benimkiler oluşmuş şekilde maalesef zmninda hiç bir şey kullanmdm hala daha kullanmıyorum catlicam kdr çatladm diye
Lulikli Elifyunus1 ben 27. Haftama kadar bio oil kullandım. Ondan sonra da saf vazeline başladım canım. Henüz çok şükür bir şey yok ama belli de olmaZ doğumdan sonra belli oluyormuş daha çok bildiğim kadarıyla
Ozgebalc Elifyunus1 bio oille başladım yeni bitirdim 31. Haftalığım hindistan cevizine geçiş yaptım şükür henüz çatlamadım ama önemli olan son haftalar😁
halilinannesi Zeynosunannesii evet kalp, ve damara randevu alın biz bu konuda bişy diyemeyiz dedi ve şuan varisin başlangıcı oldugu için doğum zor olabilir dedi biran, önce doğurmak istiyorum inşallah daha ağırlaşmadan yürümekte zorlanırsın bacak ağrısı yapar dedi ve varis çorabı kullan dedi bnde bilmiyorum ne olcak bakalım inşallah doğumdan sonra geçer
Zeynosunannesii halilinannesi benim ilk doğumda vardı hatta vajinada bile normal doğurdum ama çok zor oldu bilmem onla ilgisi varmıydi ama şimdi ikinciye hamileyim geçmedi ilkten kalanlar var üzerine fazlalaştı
Zeynosunannesii halilinannesi varis çorabda hamileyken biraz zor giyiliyomus çok sıkı ya artık lohusayken kullan geçer umarım
halilinannesi Zeynosunannesii zor hemde ne zor ayagımdan geçmedi bir türlü içinde nefes alamıyorsun resmen robot gibi durman lazım inşallah geçer