Nursl1 Kızlar Demir hapı d vitamini magnezyum kalsiyum ayrıyetten decavitte kullanıyorum. Zaten oksapar ve progestanda kullaniyorum. Var mı bu kadar ilaç kulllanan ? 30.hafta gebelik
Parla Nursl1 ben omega, coraspin, diofol, demir, pregnavit ve hergün göbekten oksopar ayrıca 5 günde bir pruloton:)
lunam Nursl1 ben her gün D ve B vitamini, multivitamin, magnezyum, demir ilacı kullanıyorum. Bi zararı yok yani merak etmeyin, olsa doktor vermez bu kadarını 😊
Nihal-7 Nursl1 demir hapı,d vitamini, magnezyum ve aspirin kullaniyorum bende ☺️ bir zararı olsa zaten doktorlarımız uygun görmez 🙈
Nursl1 Lulikli anladım canım kalsiyum magnezyumu en son verdi zaten ağrılarım var diye bana çok geldi o yüzden sormak istedim
HollyMolly Ben regenesis max , magnezyum kullanıyorum her gün. İki günde bir demir hapı, 2 haftada bir d vitamini ampul kullanıyorum.
Lulikli Nursl1 genelde onları şikayet olunca veriyor anladığım kadarıyak canım. Bana da soruyor muaynede şikayetim olmayınca vermedi. Maden suyu iç dedi magnezyum değeri yüksek. Geçmiş olsun sağsalim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Nursl1 Nihal-7 öyle tabikidee zarar gelecek bir şey önermezler de bana biraz fazla geldi bugün içerken fark ettim sanki her dakika ilaç içiyormuşum gibi oldu o yüzden sorguladım ☺️
Acemianne__ Nursl1 normal ilaç gibi baktıgımız icin fazla geliyor aslında vitamin ve hormon oldugu icin sıkıntı olmaz ama d vitaminini bıraktırabilir belki. ben magnezyumu da çok düzenli almıyorum açıkçası.
annebebek2904 Kan değerlerim hep normal çıkıyor o yüzden ben hiç takviye kullanmıyorum sadece Bi ara decavit içmiştim 1 ay önce felan.
Semaen Nursl1 troid ilacı içiyorum birde dogal içerikli demir damla içiyorum hepsi bu . Fazlaca sentetik tüketimi bence.
2erkekannesiii Guatır ilacı kullanıyorum adı Levotrion Gyno Ferro Senol Decavit Coraspirin oksapar iğne Magnorm bide Calcidey D3 kullanıyorum