Sineemiis deletedmom87894 gurlife bin basar Anadolu’ya ya yeni hastane gurlife Anadolu ici falan çok sıkışık eski devlet hastaneleri bile ondan güzel iyi 😂 beni devlet paklar özel benim neyime 🤭 gider bilezik alırım 7 Binle😬
deletedmom87894 Sineemiis kız ben korkmasam devlette bormal doğururumda aşırı panik var bende malesef🤦🏻♀️İğneye yeni alıştım düşün😂bu yaşıma kadar sağlık ocağına gitmişliğim yok ondan😂fuzuli masraf ama ne yapıym 🤷🏻♀️😂
Sineemiis deletedmom87894 ilk doğumun olacak galiba 😂 ah canım bende öyleydim evlenene kadar hastalık ne bilmezdim simdi kendime igne yapar oldum 😂 dogurursun kız devlette de ne olacak Allah yardım eder
Sineemiis deletedmom87894 gurlife da gittiğin bi doktor var mi yanlış yönlendirmek istemem ama Mehmet Zafer tiftik var kesinlikle normal doğumla ugrasmak istemiyor her gelene Sezeryan diyor normal istiyorsan iyi araştır canım 😂 bende normali yapamam gibi geliyor 😬
deletedmom87894 Sineemiis normalle uğraşmak istemiyorsa işime gelir vallahi😂Gülay genç gitmiştim cnm ama doğumu erkek doktor yapmasını istiyor mehmet hoca iyimi
Met-Nev-26 Bende Mehmet Zafer tiftiğe gidiyorum ilkini normal doğurdum bunuda normal doğum dedi Mehmet bey
Sineemiis deletedmom87894 doktor iyi bence ama iste ona gidenler hep sebepsiz Sezeryan diye yolluyor bana da demişti ama maalesef bebeğimi kaybetmiştim doğum şekli önemli değil onlar sağlıklı iyi olsun da muayne ücreti ne kadar olmuş Gülay hanımın
Met-Nev-26 Alanında uzman ve herşeyi anlatan bi doktor benim eski ameliyat doktorum esk ye yeni geldi Mehmet bey