NBanu Kızlar göbeğimde piercing var 9+3 haftalığız henüz .Ne zaman çıkarmam gerekiyor.Bebeğe zararı var mı fikri olan var mı? O kadar doktora gittim hiç yorum yapmadılar benmde sormak gelmedi aklıma 🤔
deletedmom6295 NBanu instagramda social mom var onun da piercingi vardı geçmiş postlarına bakabilirsiniz
Sukranerolkaradag NBanu Arkadaşımın yüzü gözü piercing içindeydi göbeği dahil hamile kaldığını öğrenince hepsini çıkardı ama rahatsız etmeye başlayınca çıkar bence ileriki zamanlarda sıkıntı çıkarır mı bilmem de göbek deliği gerilmiyor.
DuyguEyupoglu NBanu Ben 8. haftalarda çıkardım haftadabir kapanmasın diye takıp çıkarıyorum o kadar ☺️
Ebrucukm Nasıl olsa çıkaracaksın bari şimdiden çıkar hem göbekli bir göbekte çok estetik duracağını sanmıyorum
OktayMeltemSahin NBanu benim karnım çok geç çıktı ben 20.haftadan sonra çıkarmıştım ama istersen hamile piercingleride var plastik onlardan kullanabilirsin suan 35 haftadayım hala kapmadı benim arada takıp çıkarıyorum
NBanu Sukranerolkaradag göbek deliği gerilmiyorsa skntı olmazda şuan zaten rahatsızlık vermiyor verirse çıkarıcam 🙃😋
Zeynepreyyan blackwhite aynen bende onu diyecektim . Normal şartlarda göbek büyüdükçe göbek deliği bile genislerken piercingin deliği daha çok açılır doğumdan sonra eski halini alır mı? Orası zor
Yoncaarslan 🙄21 haftalık olduk biz halâ rahatsız etmiyor bizi piercing 😊 biraz daha karnım çıkınca rahatsız ederse çıkarırım 😁
NBanu Yoncaarslan aa ne güzel bayağı büyümüştür .kimisinin Doğuma kadar bile etki etmiyormuş inşallah benimki de sorunsuz olur
blackwhite Zeynepreyyan acıyor göbeğim delik mi normal delik mi bilmiyorum yırtılanı bile duydum bir an önce çıkar alerji de olabilirsin vucudun hassaslaşıyor