Deletedmom73711 Merveess 11. Gün iğnenin etkisi bende negatife dönmüştü testler negatif çıkmıştı, dün 12. Günümdü çok şükür pozitife döndü tekrar.🙏🏻 Siz tam olarak kaçıncı gündesiniz? Yalancı pozitif çıkabiliyor biliyorsunuz ki.
Merveess Deletedmom73711 benım 10 gün oldu 2 gun once 3 testtede pozitif cııktı dün erken testte silik bı sekılde Pozitif cıktı bugunde normal test yaptım Negatif cıktı Morel bozuldu bıraz tabi. Ovulasyon ıgne etkisiyle Pozitif cıkabıldıgını ılkkez okudum Ve ılkkez basıma geldı O cıft cızgı gorunce cok agladım sevncten ama Bakalm Halen bı umıt var 😣
mrvrm Bir buçuk hafta 10-11 güne tekabül ediyor. Milletin demesine göre ve internette yazana göre çok erken 😅 14 yazıyor her yerde. Ama 12 diyen de var. Benim bugün 12.gün ama bekliyorum yine de 🤷🏻♀️ pozitif aldatıcı olabilir diye
Merveess mrvrm benım 10. Gun Rabbim isteyen herkese nasip eylesın kımsenın kucagını boş bırakmasın. Sağlıklı Sıhhatlı sekılde ınsaAllah 🙏🏻 bu 2. Denemem benım iğne gecen ay gebelık olusmadı bu ay tekrar denıyoruz. 😣