Natcan Snglyd canım selam nasılsın iyisindir umarım benim testimde çok şükür temiz çıktı her şey yolunda çok şükür hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah haber veriyim dedim
Snglyd Natcan yaaaa bugün aklımdan geçiyordun ama nasıl ulaşacağımı bilemedim..geibinde hafiflemiştir inşallah..güzel haberine çok sevindim❤️🌸🌸
Natcan Snglyd saol canım benim grip konusunda hala çekiyorum canım ne soracam sen ayrıntılı ultrasonu yaptırdın mı kaç haftalık oldun
Snglyd Natcan yok canım daha deil.seninle aynıyız galiba 18+5 im.beni instgramdan ekleyebilirsen daha sık konuşalım isterim 🥰 şehir aynı,doktor aynı,haftalar aynı☺️ Sngl.k.a
Snglyd Natcan bi de ben daha cuma gidicem kontrole dörtlü sonucunu göstermeye.öncesinden hastanedeki bi abim var o alıp göstermişti benim için rahat etsin diye.sana neler dedi bu gidişinde.yani beni ne bekliyor acaba cuma günü😀
Natcan Snglyd dedi çok şükür temiz çıktı sıvı almaya gerek yok ayrıntılı ultrason için doktora yönlendirdi 1-10 Şubat arası yaptır ara randevu al dedi 11 şubata randevu verdi işte canım çok uzun bi ara ya beklemek zor geliyor