@aysenurkp bilgilendirmeleriniz için çook teşekkür ederm.dilerim evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız her şey çok güzel ilerler..
@[silindi] evet çok övülen bir hekim ama biliyorsundur canım çok net ve sert bir tavrı var.zaten ikimizede çok benzer yorumlar yapmış.ama benim yapım gereği bide tecrübesizlikten kaygım çok arttı.son olarak bir sorum olacak cevaplarsan çook sevinirim.benim papp-a değerm 3.30 çıktı seninki nedir.
@[silindi] evet çok övülen bir hekim ama biliyorsundur canım çok net ve sert bir tavrı var.zaten ikimizede çok benzer yorumlar yapmış.ama benim yapım gereği bide tecrübesizlikten kaygım çok arttı.son olarak bir sorum olacak cevaplarsan çook sevinirim.benim papp-a değerm 3.30 çıktı seninki nedir.
[bilinmeyen] evet çok övülen bir hekim ama biliyorsundur canım çok net ve sert bir tavrı var.zaten ikimizede çok benzer yorumlar yapmış.ama benim yapım gereği bide tecrübesizlikten kaygım çok arttı.son olarak bir sorum olacak cevaplarsan çook sevinirim.benim papp-a değerm 3.30 çıktı seninki nedir.
[bilinmeyen] evet çok övülen bir hekim ama biliyorsundur canım çok net ve sert bir tavrı var.zaten ikimizede çok benzer yorumlar yapmış.ama benim yapım gereği bide tecrübesizlikten kaygım çok arttı.son olarak bir sorum olacak cevaplarsan çook sevinirim.benim papp-a değerm 3.30 çıktı seninki nedir.
[bilinmeyen] evet çok övülen bir hekim ama biliyorsundur canım çok net ve sert bir tavrı var. benim yapım gereği bide tecrübesizlikten kaygım çok arttı.son olarak bir sorum olacak cevaplarsan çook sevinirim.benim papp-a değerm 3.30 çıktı seninki nedir
@Natcanevet çok övülen bir hekim ama biliyorsundur canım çok net ve sert bir tavrı var.zaten ikimizede çok benzer yorumlar yapmış.ama benim yapım gereği bide tecrübesizlikten kaygım çok arttı.son olarak bir sorum olacak cevaplarsan çook sevinirim.benim papp-a değerm 3.30 çıktı seninki nedir.