bsnrd Merhaba arkadaşlar belki konu aynı olabilir. Sakarya yeni kadın doğum da doğum yapan ,kontrol olan arkadaşlar var mı memnun kaldınız mı anlatabilir misiniz ve gebelikte şekeri olup doğum yapan 🙂kafam çok karışık ve karar veremiyorum 32haftaligim 🙂
ikicocukmeselesi bsnrd bende şu an özeldeyim ancak 16 haftalık hamileyim ilk doğumum özelde olmuştu şimdi 2.ciye hamileyim ama bu her gün artan doğum ücretleri yüzünden banada artık özelde doğum yapmak saçma geliyor bende düşünüyorum devleti ama kararsızım
Ayse71 bsnrd canım merhaba benim şekerim var eğitim araştırmada yüksek riskli gebeliğe gidiyorum çünkü sadece orası bakıyor şeker hastalarına nasip olursa 39 da alıyorlar normal benim şuan 5 günümüz kaldı doğuma bakalım 🙈🤲🏻💙
Bir_abla bsnrd aradığın kişi benim 😅 gebelik şekerim vwrıd araştırmada yaptım 37 hafytlıakken suyum birde bitkce sezeryan oldum güzel ilgilendikleri genel olarak menundum 7 mart 2020 de doğum yaptım
bsnrd aley_ckmk24 merhaba hastane ortamı ebeler falan nasıldı hep bunu merk ediyorum nedense ilk dogm olnca🙂
bsnrd Ayse71 benm de şeker var ama riskliye yollaması insülin falan kullanmıyorum normal değere dusurdm diye sanrm.ama kacirirsam ckyo tabi.su ve kilosu norml.siz de şeker acısındn su fazlalığı var mı .ins sağlıcakla kavuşursunuz🙂
bsnrd Ayse71 dkkt edebiliyor musunuz HC kaçamak yaptınız mı.ben bir buçuk ay çok gzl diyet yaptm smdi yapamıyorum😓suyu kilosu da güzel diyince doktor ipin ucu kaçtı.😓
bsnrd Bir_abla Ahh bu şeker ya ben bu aralar HC dkkt edemdm ya kafam oraya takiliyo bende 33haftaligim
Ayse71 bsnrd dikkat etmek lazım benim hem kendi hem gebelik şekeri var insülin kullanıyorum tabiki kaçırdığım zamanda oldu ama dengeledim yürüyüş falan yaptım 🥰 sağol canım teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza İnşaAllah