Hfk25 Kızlar 33 + 3 haftalık hamileyim. Bebeğim doğunca magnezyum yaptırmak istiyorum. Fakat güvenilir sayfa bulamadım aranızda lazer kesim veya değişik magnet yaptırıp memnun kalan varmi ? Sayfa onerirmisiniz rica etsem ?
Beyzinur Hfk25 ( pleksi_as) ve ( pleksi_aadana) sayfasi pleksi tanesi 3.5 dan yapiyor (sansbaskimerkezi) ahsap magnet yapiyor 1.75 begendigm sayfalar bunlar bn pleksi as dan yaptiriyorum
elaweannesi Hfk25 ahşap magnet yaptırdım canım baya güzel geldi we uygun tawsiye ederim beğenirsen farklı tatlış bir model 25 adet 55₺
Hfk25 Beyzinur elinize ulaşınca resim atarmisiniz bi bakayım memnun kalırsanız sayfayla iletişime geceyim
maviananas Beyzinur çok iyi olur bende yapmayı düşünüyorum ve söylediğiniz sayfa da hoşuma gitti elinize ulaştığında yorumunuzu bekliyorum🌸
elaweannesi Hfk25 yaren dawetiye canım özelden bana yaz sana iletişim no wereyim wpden sor al 46,25₺ tutar toplam 25 magnet we görsel atarım eminim beğenirsin
DilberK Hfk25 ben trendyoldan aldim by fieda adli sayfadan memnun kaldim uygunda fiyatlari bi bak istersen cnm
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Fundabshn gerçekten cok beğendim renk uyumu filan acaba buzdolabına taktınız mi yapıştı mi
Fundabshn BIR_SIYAH__HIAYESI63 Tabiki yapışıyor canım ama şuanda kullanmıyorum Allahın izniyle bebeğim doğsun ondan sonra takacağım 🤲🏻🤗