Asminim77 Hergün bakıyorum topluyor kendini sağ tarafa kızlar. Ayaktayken farkedilmiyor ama sırtüstü uzanıp kontrol ettiğimde çoğu zaman sağda baya belli yani topluyor kendini o tarafa. Normal mi ?
Hayal_et07 Asminim77 evet o haftalarda benim de oluyordu. Doktor normal dedi. Yani düşük tehlikeniz falan yoksa normalmiş. O zaman oturur pozizyona geçip karnınızı yavaşça sıvazlayın ya da birkaç adım atın geçiyor. Bu haftadan sonra sırt üstü yatmamaya çalışın yan yatın😊
Liyuzamom Asminim77 34+5 kızım sağ taraftan bi türlü vazgeçemiyor 🤣 arada sadece sağ tarafta duruyor karnımın bi tarafına Amerikan futbol topu koymuş gibi oluyor 🤷🤣🤣normaldir ya
Handan_65 Asminim77 Bmde 32 haftadayım kızım hep solumda takılıyor doktor sola dogru yat diyor sola yatsam hanfendi rahatsız oluyor tekmeleme ye baslıyor 🤣🤣🤣sorucam bu hafta doktora ne yapmam lazım hep sag tarafta uyuyorum
deletedmom87894 Asminim77 ahh ah benimde topluyordu şimdi oda yok😂ilk başta korktum ama varlığını hissetmek bile çok güzel😍cinsiyeti erkekmi
Asminim77 Handan_65 Handan_65 buda sol taraf vakası 😂 valla bilmiyorum neden öyle yapıyorlar demek o haftalara kadar öyle devam edeceğiz 🤷🏼♀️
Asminim77 deletedmom87894 hemde çookk 😍ama içim rahatladı şuan herkeste aynı olmuş. evet canım erkek 💙
Elanurgvn61 Asminim77 Canım bende bir şey sormak istiyorum bende 20+3 günlük hamileyim hareketlerini hissediyorum şükür ama şuana kadar hiç toplanma falan hissetmedim acaba bu da normal mi🤷♀️
Asminim77 Elanurgvn61 bence normaldir. Toplanması bana garip geliyordu hatta. Sırt üstü uzanınca zannedersem kan akışı yavaşlıyor o yüzden rahatsız oluyorlar. Belki ilerleyen haftalarda olur sende de. 32 haftalık gebelerde de aynı durum varmış. Toplanmaması daha iyi kendini düzeltsin diye ovuyorum yürüyorum o daha da rahatsız edici.
Elanurgvn61 Asminim77 Yaa Allah razı olsun teşekkür ederim. Rabbım sag saglim kucaklarimiza almamızı nasip etsin canım ❤
heleninannesi06 Asminim77 benimde aynı sol taraf sağlıklı denildiği için öyle yatıyorum sağ tarafa toplanıyor
Asminim77 heleninannesi06 başka birşey olmasında istediği yerde dursun. İnsan bir korkuyor ne oldu diye. Herkeste aynıysa sıkıntı yok kızlar böyle devam 😂😂🤰🏻
minikayak2-6 Asminim77 evet normal canım benim 16dan beri toplanıyor 20+2yiz. Hatta fotoğrafları var görsen korkarsın 😂😂 💕💕
Asminim77 minikayak2-6 yaa benimde o haftadan beri var da şimdi büyüdükçe çok gözüme çarpar oldu acaba dedim ne oluyoruzz 😂 bende ha bire çekip anneme eşime atıyorum gerçekten çok farklı geliyor zamanla alışacağız 😂😍🤷🏼♀️
DogaCanan Asminim77 bebeğimin toplanması beni daha çok mutlu ediyor desem🥰 yani hareket ettiğini görmek, onu hissedebilmek Harika bişey. Bence hareketini hissettiğin için mutlu olmalı, dert etmemelisin😅
Asminim77 DogaCanan evet çookk güzel sadece sürekli kendini öyle yapması önemli birşey mi diye merak ettim sağolsun arkadaşlarda da oluyormuş içim rahatladı 😆
Aysckzgnc Asminim77 ya ben 19+4 üm daha hareketten emin olamıyorum o mu değil mi diye, siz toplandığını nasıl anlıyorsunuz😂
Asminim77 Aysckzgnc valla sırt üstü bir uzandığımda arşa çıkıyor 😂farketmemek mümkün değil karnım çok yamuluyor 🤰🏻