Almigok İkili tarama testi yaptırmadım tarihini kaçırdım randevum üçlü tarama testi zamanında yaptırmalı mıyım
Meri3220 Almigok ben 3lüyü yaptırdım hatta bugün sonucunu aldım. 2li normal çıkmıştı. bazı doktorlar 3.ye gerek duymuyor bazısıda gerek duyuyor ben yaptırmayacaktım ama doktor yinede istemişti. Size ve doktorunuza bağlı ama içim rahat etsin derseniz yaptırın
Sinemmmmm58 Almigok bende 2 liyi.kacirdigim icin 3 luyu yaptirdim canim zsten bi kan alyorlar o kadar
Sblmrtmsl_2021 Bende ikili tarayıcı yaptıramadım hamileliğin 4 buçuk ayda öğrendm direk üçlü yaptırdım ve iykide yaptrmşm
Meri3220 Filee ayy ben hiç anlamıyorum öyle şeyleri ben çok pimpirikli insanım fazla deşelemedim ama 2lide 3lüde risk 1/3000 küsur yazıyordu eğer bu değerse bakılan gerisini bilmiyorum canım
Meri3220 Halimeb sizinde kötü değil ki burda çok okudum 1/50 1/100 yada ense kalınlığı çok yüksek çıkanların çoğu sağlıklı olmuş çoğu söylüyor bu testlerin kesinliği yok hamileliğinizi zindan etmeyin diye. Sıkıntı yapmayın Allahın izniyle bişey olmaz
Halimeb Ense kalınlığı çok iyi dedi sadece BDP 1 hafta önde gittigi için üçlü test biraz riskli çıkmış bugün detaylı konuştum rahatladım. Çok sağolun bilgi için de