Hlt-seyma21 Ben 21. Haftadayım henüz hazırlıklara başlamadım beşik vs almak istiyorum sizce erken mi? Çoğu kişi erken son ay alınır olmaz öyle şeyler deyip kafamı karıştırıyor her gün istediğim şeylere inanılmaz fiyat farkları geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
misirveannesi Hlt-seyma21 canım ben dolap beşik araba vs 28. Haftada aldım. Ama senin haftalarda ufak tefek kıyafet vs alıyordum
Fnen Hlt-seyma21 Hiçte erken değil boşverin siz söylenenleri, bende 20. Haftamda başladım ay daha çok erken bir şey olursa üzülürsün diyen oldu. Ama yani allah yaşatmasın son gün de bir şey olabilir. 25. Haftamdayım beşiğini odasını vs aldım ben sonradan fazla para veremezdim 😂
SerraveAnnesii Benim neredeyse çoğu şeyim hazır şu an 27.haftadayız. Detaylı ultrasonda cinsiyet kesinleştikten sonra almaya başlamıştım. Sadece beşik, bebek arabası, ıslak mendil, bez, pişik kremi kaldı. Onlarıda yavaştan alıcam her şey gün geçtikçe pahalanıyor🥺
Yummyyummy Hlt-seyma21 Kimseye kulak asmayın.Ekonomik olarak çok hareketli bir dönemdeyiz özellikle büyük parçaları alın bence gün aşırı fiyatlar oynuyor. Benimde 19. Haftam bitmek üzere misal iki hafta önce bebek arabamızı aldık şuan yaklaşık bin tl zamlandı. Bana da erken alışveriş yapma vs gibi konuşmalar yapıldı, tabiki heveste var ama şuan önemsediğim şey daha hesaplı alışveriş yapmak👍🏻
Handan_65 Hlt-seyma21 Valla ben kıöseyı dinlemedim ufak ufak aldım kenara koydum sende al olmadı kimseye gösterme 32 haftadayım alısverısım kısmen bitti bakım ürünlerim tek kaldı iyikide almışım herswy cok pahalı
esmer3 Hlt-seyma21 30. Haftamızdayız bugün aldık ama ufak tefek şeyler 900 tl tuttu erken başlamakta fayda var
yigiterenc Hlt-seyma21 cinsiyet belli olduktan sonra bence her ay bütçenize göre alın. Ben önce beşik, yatak, süt sağma makinasi vs. gibi pahali şeyleri hallettim. Zaten 30.haftada da kiyafetleri hallettim ve bitirdim. Zaten al al bitmiyor aşırı kafa yorucu bir süreç. Bebek arabasini almamistim 2 bin lira falan zarara girdim keşke daha erken alsaydim.
zynpada Hlt-seyma21 canım milletin ne dediğine takılma. Biz ayrıntılı ultrasondan sonra bir problem olmadığını öğrenince gidip aldık oğluşumun oda takımını. İyi ki almışız zaten bir buçuk ay sonra geldi takımlar. Ayrıca fiyatı da uçtu
Tugbaa2937 Hlt-seyma21 ben her 3 bebektede 7 ay bittikten sonra başladım. Allah korusun ne olucagini bilmiyoruz. O yüzden 7 ay dolmasını bekliyorum hep ☺️
hilalmevsim_3467 Hlt-seyma21 28.haftamdaym herşeyim tamam Kasım indiriminden çok faydalanmştm iyiki de almışım erken değil yani başlayın biran önce.
Asyaveannesi36 Hlt-seyma21 cinsiyetini öğrenir öğrenmez almaya başladım iyiki de öyle yapmışım herkes aman alma aman birşey olur Rabbim nasip ederse dedim hep🙏🏻 Ateş ölçeri 150ye aldım braun kol altı 250 şuan babybjörn 1700e aldım indirimden şuan 2800 hep indirimleri takip edip aldım bence siz de öyle yapın
Edanurkeles Ben 17.hafta da başladım yavaş yavaş aldım şuan 32.haftadayım sadece süt yapan humana çay göğüs kalkanı falan kaldı eksik.İyi ki erken başladım herşey çok pahalı bence ne kadar erken o kadar iyi sizin haftanız içinde erken değil zaten imkanınız varsa başlayın