Mavilio2 Yaaa kozlar dayanamıyorum ağlıyorum resmen midem öyle yanıyo ki yukarı çıkıyor bogazım yanıyo nefes alamıyorum üst sırtımda bunla beraber agrıyor napıcam ? Nasıl kesilir bu mide yanması aglıcam ya
Pati Mavilio2 soda iç ya da zencefil taze olan suyun içinde beklet iç canım.Sakız çiğne.İyi gelir umarım
Azra_Mom Mavilio2 patatesi rendeleyip suyunu sıkıp içince yanmayı alıyormuş diye duydum ama denemedim çünkü benim şuan başlamadı ben hala bulantı evresindeyim🥴
SerraveAnnesii Eczanede rennie şurubu var mide yanmasına iyi geliyor hamilelikte kullanılıyor😇 bide ayran deneyebilirsiniz iyi geldiğini duydum
ilknuuurr1 Sütü deneyebilirsiniz veya tahin mide asidini aldığı için yanmayı da engelleyecektir şifa olur inşallah
L_51 Elma ve maden suyu iyi geliyor gerçekten bende öyle oluyorum renniye surup önerdi doktorum ama ben tiksindiğim için içemiyorum ondanda kullanabilirsiniz
Nilufar_1996 Mavilio2 yeşil elma havuç ta iyi gelir ama beni sağuk süt hemen kesiyordu içine hiç bir şey atma
Feyzaveannesi Mavilio2 rennie Duo canım bende tek çare o. Benim de midem cayır cayır yanıyordu bi o iyi geliyordu
Elifumayasya Mavilio2 bende geçen aynı siz gibi oldum o kadar kötü ki çok iyi anlıyorum ben beredeyse 3 bardak süt 2 tane küçük kefir bitirdim sonunda rahatladım kefir ve süt aşırı rahatlatıyor deneyin derim