Nefesimm kızlar 23+5haftaligim herhangi bir tehlikem vs olmadi agrim sizim. Yarimsaat önce wc gittim sonra afedersiniz deli gibi kaşıntı tuttu kasidim peçete ile silerken habire kirmizi kan geldi korktum dr gittik rahim agzi normal bebek normal icde kanama yok plesanta normal yatis istedi dilersen yatt serum verelim tahlil yapalim dedi ortada bisi yoken istemedim evim yakin takip edicem tekrar gelirse tahliller yaptircam netten okudum mantar veya enfeksyonda olabilirmis basina gelen varmi ne yapmakiyim?????
mmrv Nefesimm o kan kasidigin icin tahriş ettiginden olmasin? yani tam vajina deliginden kan geldigine eminmisin. belki dış dudaklari kasiyp tahris ettin tamamen derinin üst tabakasindan geliyo olmasin?
Arenn Canim kasinti oluyor mantardan dolayi benimde bikere oyle oldu dusta cok kasidim ve ciktigimda havluya kan geldi doktora gittim olabilir tahris olmustur bi sorun asla yok gebeliginde dedi korkma canim
KadirSelinSar BEnde 24 haftadayım çok aşırı vajinamda kaşıntı var herhalde bu haftalarda oluyor. Pamuğa sirke sürüp siliyorum vajinamı iyi geldi gibi veya karbonatlı suyla yıkıcaksın ıslak kalmayacak iyi kurulucaksın ve bol su