iremcannn1907 beyah dualarımdasın kuzum inşallah güzel başlar güzel devam eder seninde 🙏 benim de nişanım geldi ama ne ağrım var ne sızım 🙈 en azından başlangıcı gördüm galiba 😂
beyah iremcannn1907 çok şükür kuzjm ya benim başka bi derdim var şuan yüzüğümü çıkarmaya çalışıyorum parmağım daha da şişti çıkmıyor 😔😭
beyah iremcannn1907 duşa girmiştim duştan bikaç saat sonra denedim çıkardım canım sonunda 😆 ağrılarjm var ayakta durmaktan ama başka bişey yok hayla
iremcannn1907 beyah inşallah aniden olur biter herşey 😂 hiç olmayacak gbi geliyor ama olacak ya illa 😂
beyah iremcannn1907 ya inan bana da öyle geliyor kardeşim yanımda kalıyor kaç haftadır diyoki abla artık aklından çıkar düşünmekten doğuramıyosun diyor 😆😆
beyah Nurhantatar Evet iki gündür baskısı arttı valla YouTube de activating labor olması lazım ismi bi bak canım doktorun egzersize bişey demediyse yap ben yapıyorum umarım etkisi olur
AryasuMom beyah Günlük mu yapıyorsunuz bende başladm günlük yapmaya çalışıyorum başta zorladı ama şuan iyi gidiyor gibiym 37+5 oldum 38in içinde gelsin istiyorum dayanamıyorum😣🙈