AlpAslanbabysmom Seda1989 aminnn inşallah korkulacak birsey değildir muhtemelen panik yapma çok geçmiş olsun 😊
AlpAslanbabysmom eeebruuu benimki henüz yürümeyi oturmamı çok etkilemiyor ama hissediyorum sürekli o yuzden merak ettim 🤔 çok geçmiş olsun az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
eeebruuu AlpAslanbabysmom ileriki haftalarda daha çok etkiliyor canım insanı birde üzerine ayaklarda kramp ağrıları oluyor daha beter . Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤗
Mucizemannesi21 AlpAslanbabysmom Bende 30 haftalik oldum aynisi bendede var ve geceleri daha cok oluyo nedense
AlpAslanbabysmom Mucizemannesi21 benimde ağırlıklı aksam oluyor haftaya gidince bende soracağım doktora
goktugun_annesiii AlpAslanbabysmom cuma günü 37 haftalık oluyoruz Allahım yok böyle bir ağrı yatakta dönerken yürürken hele son haftalara doğru daha da sıklaşıyor canım cuma günü kontrolüm var bende soracağım doktoruma🤦🏼♀️🤰🙄
AryasuMom AlpAslanbabysmom bende uzun zamandır yaşıyorm bu ağrıyı magnezyum takviyesiyle geçti agrilrm çok nadiren yasiyrm o ağrıları şuanda da 37haftalik olduk
AlpAslanbabysmom AryasuMom magnezyum istiyim tekrar olmadı ben açılma mi oluyor acaba diye korktum da değil galiba
secoz dugmeannesi bu sebeplerle alakası yok kuzum benim 25. Haftada başladı çok heveslendim normal doğum olacak diye ama 40+4 olduk ne 1cm açılma ne 1gram sancı nede bebek kanala yerleşti hiç bişey olmadı zorunlu sezaryene girdim doktorum 1 ay daha beklesen bu benek gelmezmiş kolunu kordona dolamış çok rahatmış yerinde dedi 😊 inşallah sağlıkla kavuşursunuz sizde ♥️ AlpAslanbabysmom
Cansel22 AlpAslanbabysmom dün kontrolum.vardı aynı ağrı bendede var doktorum bebek daha dönmemiş hareket ettiğinde ağrı olması normal ayakları aşağı geliyo dedi döndüğü zaman geçer dedi
AryasuMom AlpAslanbabysmom yok canım magneyzum büyük oranda azaltıyor ben hatta bir ara ayağa kalkıp adım atamaz olmuştum çocuk çıkıp gidicek sandm ondan
Annesininbalii AlpAslanbabysmom Ben 27. Haftadayim bende de oluyor kemiklerde hamlamış hissi 🤔🤔🤔 magnezyum ilacını nasıl kullaniyirsunuz bana net bit şey söylemedi aç mı tok mu günde ne zMan
AlpAslanbabysmom Annesininbalii ben daha almadım 25. Haftada bi bel ağrısı için vermişti bitince almadım bi daha haftaya kontrolüm var soracağım bende 🤷🏼♀️
Annesininbalii AlpAslanbabysmom Ben sadece iki kez kullandım ağrım olunca ,. Maden suyu içiyorum ne kadar onun yerine geçer bilmiyorum ama 🤭🤭🤭 ilaç bende mide bulantısı yaptı sanırım ictigimde sabaha karşı mide bulantısıyla uyanıyorum
cennetkokulum_ AlpAslanbabysmom artık doğum yaklaşıyor o yüzden böyle ağrılar olması normal benim de 30 haftada başladı 38 bitecek hala var
AlpAslanbabysmom cennetkokulum_ 38 haftaya ulaşabilecek miyim acaba sanki 15 ay var 38 hafta olmama 🤦🏼♀️😅