dilara0605 Kızlar iki haftadır kanamam kesilmişti akıntı felan yoktu bugün yine pembe kanama başladı dokuzuncu haftadayız doktorum ilaçlarımı alıp proluton vurdurmamı yarın kontrole gelmemi istedi çok korkuyorum
ozge07070 dilara0605 canım benim Allah’ın izniyle inşallah bişey olmaz stres yapma kendine kendini yorma dinlen güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻
dilara0605 ozge07070 onu gebeliğimin ilk zamanından beri kullanıyorum zaten tüp bebekte gebe kaldım başından beri iğne progestan felan alıyorum iki haftadır sıkıntısızdı rahata ermiştim sinirlerim boşaldı birden başlayınca
Yeniadayyy Benimde öylee korkmaa kanama alanıdır inşallah sağlıkla bebileriöizi kucağımıza alırız ayrıca progestan all doctoruna söyle banada öyle oldu 3 gn önce yatışımı yaptm iğne serum kahveye döndü lekelerm şimdide o fitili alıyorum doctorunuza danışın korkmayn bu durumu yaşayan yüzlerce kişi var bizim gibi haberlerni bekliyorz
Gercekmucizem Bende de durum aynı, 9hafta 2 günlük olduk, Pazar gününden beri kanamam var 🥺 acilde iğne vurdular, şimdi de progestan kullanıyorum ve yatıyorum devamlı
dilara0605 Gercekmucizem bende iğne vurdurdum progestan zaten alıyorum yattım yarın kontrole gidicem bakalım ne diycek
ozge07070 dilara0605 canım benim kendine sinir stres yapma iyi düşün iş yapma yat dinlen inşallah güzel haberlerini alırız ♥️