burakveannesi Merhaba kızlar ben 35 haftamdayım kalbinde parlaklık vardı bunu bu zamana kadar sorun etmedim okuduğum sorduğum her bebekte olabilir gecici denildi detaylı usg de sadece bu çıktı elimde her yerin görüntüsüde var şimdi ben başka ilden ailemin yanına geldim burda dogum yapcam doktor çok minik böbrek genişlemeside gördü ama hiç bişey değil bu dedi minik dedi şimdi 2 li 3 lü temiz çıktı ense kalınlıgıda 12 haftada iyiydi ama bu 2 si olunca internette down sendromu diyor bilemedim.
190544 burakveannesi içinizi rahat tuttun Rabbime tevekkül edin benim de 2 Li testim de birşey çıkmadı ama detaylı da ense kalınlığı fazla ve burun yapısının küçük down sendromlu olabilir dedi internette yazan herşeye inanmayın
Mevaninannesiii burakveannesi böbrek genişlemesi down sendrom olmaz ki kuzum hiç kafana takma Allah vermiş başla göz üstüne diye düşün sağlıkla gelsin inşallah dua et üzülme ağlama kendini heder etme . Ablama down sendrom demişlerdi hamileliği burnundan geldi bebek sapasağlam doğdu. Eltime kafasında kist var denildi bebek doğdu sapasağlam..internetten bir şeyler okuyup endişelenme tevekkül et olur mu
Yagmur34 burakveannesi canım içini ferah tut stres yapma kafana takma Allahın izniyle bişey olmaz, ben cok inanmıyorum iki üçlü testlere doğruluk payları olduklarını düşünmüyorum halamında çıkmıştı doğdu bebiş gayet saglıklı
Denizyildizii burakveannesi erkeklerde böbrek genişlemesi cok görülüyor bizdede var sonra düzeliyor o merak etmeyin
burakveannesi Denizyildizii inşallah 2 si birlikte olunca doktor normal dedi kalbini biliyordum şimdi bujuda duyunca İnternete baktım
Fnen burakveannesi Lütfen böyle şeyler için ağlamayın Yani olabilir Allahım bir sınavı down sendromluda olabilir. Ki doktor size bir şey dememiş internete başım ağrıyor yazsam yakında öleceksiniz diyor zaten, ne diye onlara bakıp bebeğinizi strese sokuyorsunuz
Busrakrkya burakveannesi öyle bişey yok canim üzülme . Senin simdiden başlamış büyümesi benim oğlumun baya büyüdü baştan beri vardi . Korkmuyorum kaç kişiye sordum onlarada böyle söylenmis doğduktan sonra herşey gayet iyiymiş . Kendini üzme
tbrs Böbrek genişlemesi erkeklerde çok görülüyor benim oğlumda her iki böbreğinde vardı, biri doğuma kadar düzeldi digeride doğumdan 3 ay sonra düzeldi kontrol edildi sadece, moralinizi yüksek tutun hamileliginizi rahat geçirin ☺️
Fnen burakveannesi hiç kendini sıkma bugün stresten bebeğine bir şey olursa emin ol daha çok üzülürsün ❤️🩹