Evet bizde dünyadaki en güzel ama bir o kadar da zorlu bu yolcuğun sonuna geldik. Çok şükür oğluma kavuştum. Bugün tam 1 aylık olduk. Zaman nasılda hızlı geçiyor. Kızlar taze anne olarak söylüyorum hamileliğin tadını çıkarın🙈. Belki klişe gelecek ama en rahat dönemimizmiş. Annelikten önceki son viraj. Gezin eğlenin uyuyun eşinizle vakit geçirin film izleyin kendinize vakit ayırın. Bu dediğimi doğumdan sonra daha iyi anlayacaksınız☺️. Ben o kadar doğum hazırlıklar yaptım hikayeler okudum sancım başlayınca şöyle yapacam böyle yapacam planlar yapıyordum ki ama hiçbirşey benim planlarıma uymadı. Aklıma önce suyumun gelebileceği gelmiyordu herkese işte sancımın nasıl başlayacağını nasıl anlarım falan soruyordum ki burda doğum hikayeme başlıyor 38. Haftaya girdiğim gün sabah bir anca suyum geldi. Cumartesi Sabah sınava gitmek için sekizde uyandım lavoboya gittim. Hazırlanmak için odama geçtim. Tam giyiniyordum ki diye bişey döküldü iç çamaşırıma önce akıntı zannettim iç çamaşırımı çıkarmak için tam eğildim. Biraz daha su döküldü. Hemenbanyoya koştum. Ben hala akıntı zannediyorum. Klozete oturdum Bişey yok tam ayağa kalktım bacaklarımkn arasından bu sefer daha fazla su döküldü. Hemen banyonun içine geçtim. O an ayrı bir şok durdum sadece bişey düşünemiyorum ne yapacam böyle insana kal gelir ya. Bir 5 dakka kaldım öyle. Çünkü doğumumun böyle başlayacağını asla tahmin etmiyordum. Kızlar birde benim suyum böyle bir anda gelmedi sızıntı gibide değildi az az dökülüp duruyordu. Hemen belime havlu sardım. Ablamı aradım anlattım. Kapatım doktorumu aradım. Hemen gel bakalım dedi. Odaya geçtim eşimi uyandırdım. Suyum geldi dedim. Bende sıcak bir duş aldım hazırlandık. Valizimi eşyalarımı aldım. Hastaneye geçtik. Çok yakındı hastane. Doktorum hemen muayene etti. Açılma 1 cm ve benim hiç sancım yok. Ama suyumda geliyor. Doğum başlamış ama sancım falan yok. Suni sancı verecez dedi doktorum. Doğumhaneye çıktım. Fitil takıldı başta. Yavaştan sancılarımı başlatıp açılma sağlayacakmış. Doktorumda dedi ki yavaş yavaş kendi sancılarında başlar bununla. Kızlar detaya girmeyecem burda çünkü pozitif bir doğum hikayem yok çok sancılı çok uzun çok zor bir doğum oldu benim. Sabah 9 dan hastaneye girdim. Ve benim saat 5 e kadar açılmam sadece 3 cm di. O kadar sancıya rağmen. En son gece 11 buçuk ama ben artık dayanamıyorum. Beni nst ye aldılar yine açılmama bakılacak bende dayanamıyorum artık ama sancılara deli olacam artık o kadar şiddetliki. Ve açılma 8 cm dedi ebe. Hemen doktorumu aradılar gelmesi için. Ben doğumumu doktorumun yaptırması istemiştim. Hemen geldi. Benim ıkınmalarım başlamıştı. Masaya geçtim herkes başımda ve saat 00:30 da 21 Kasım oğlum doğdu. Çok şükür ona kavuştum sağlıkla. Tabi zor bir doğumdu hem iç hem dış birsürü dikişim vardı. Ama masada oğlumu göğsüme koydukları an varya her şeyi unuttum sanki ❤️ Evlat çok farklı insan anne olunca anlıyor gerçekten. Rabbim isteyen herkese nasip kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Şimdi oğlum beşiğinde yatıyor onu izliyorum. Hayatımızın merkezinde tüm vaktim onunla geçiyor birbirimize alışıyoruz. Kızlar çok şükür ben oğlumu sağlıkla kucağıma aldım inşallah sağlıkla büyütmek de nasip olur. Sorularınız varsa yanıtlarım. Çok zaman geçirdim ben forumda şimdi happkids’ e geçiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. ❤️🙏