Mhazine İkili test yaptıran var mı varsa yanılma payları nedir kan sonucu görmeden ultrasona güvenmeliyiz
ogrencianne35 Mhazine ben sadece ultrason yaptırdım kadın doğum dr çok ısrar ettiği için hiç bir şey çıkmadı sonra korktum bir sıkıntı varsa bilelim diye 3lu tarama için kan verdim temiz çıktı sonuç kızım da sağlıklı allah a şükür 6 aylık oldu bile
190544 Mhazine merhabalar doğruluk payının çok olmadığını söylemişti doktorum benim ikili testimde birsey çıkmadı ama yaptırmak istiyorum derseniz doktorlar da birsey demiyor zaten
Mhazine Ultrasonda doktor baktı çok emin olamadı açıkçası ense kalınlığından şüphelendi sonuçlar gelmedi daha insanın için bi şüphe düştü arkadaşlarım yaptırdı onlarda aynı şeyler söylenmiş sonuç temiz ama insan düşünmeden edemiyor
Mhazine 190544 tam emin olamadı kalın gibi kan sonuçları bekleniyor ilk gebelik olduğu için ben hepsini yaptırmak istedim
Mhazine 190544 yaptırınca da ellerinde sonuç olmadan yorum yapmalarına üzülüyorsunuz insanı yoruyor düşünmek
Busradogann Bende haftaya 2li tarama testi yaptıracagim ilk gebeligim normal ultrasondan farkı ne nasıl yapılıyor ne kadar sürüyor ?
Mhazine Busradogann ultrasonla bakıyorlar sonra kan tahliller falan isteniyor sonuç kan tahliline bağlı oda 1 haftaya çıkıyor ben yaptırdıgıma pişman oldum doktorumun yorumuna inşallah iyi insanlara denk gelirsiniz