Deniz14 ipeksfr ablam her gün kakao yağı falan sürdü bir sürü şey sürdü sabah akşam çatladı bende çatlıycağı varsa çatlar zaten diyorum 😂😂
Baharatinkizi Vazelin+gliserin+Hindistan cevizi yağı Bees burt mama bee çatlak kremi ve bilinen klasik 5karışımlı yağ (kayısı,kakao,badem,susam,Hindistan cevizi) Dönüşümlü olarak kullanıyorum
SimayLina Bepanthenin hamilelik çatlak kremini kullanmaya başlamıştım 2 aylıktan itibaren çatlamayan yerim kalmadı göbeğim bacaklarımın arkası kalçam kıpkırmızı oldu psikolojim bozulmuştu artık sonra eczaneye gidip görevliden yardım istedim lierac çatlak serumu birde bir tane daha tam adını bilmiyorum onu aldım karıştırıp sürüyorum çatlaklarım gözle kaybolcak kadar azaldı. Lierac çok faydalı ben fransada yaşıyorum ama türkiyedede var ondan biraz pahalı ama etkisi çok
Mervemina Bende earth mama angel baby çatlak yağı kullanıyorum tamamen organik 32 haftayım çok şükür çatlağım yok
Leylaekinci Emineymen ben anlamıyorum zeytinyağı her yere bulaşmaz mı nasıl sürüp giyiniyosunuz o yağ hissi insanı rahatsız etmiyor mu
Esraabrklu Leylaekinci zeytinyağını sürüp giyinmiyorsun duş almadan önce sürüp bi 10 dk bekleyip yıkanıyorsun. Yoksa zeytinyağı sürüp giyinirsen zaten mahvolursun
Busraaras Ya arkadaşlar bende 19+3 haftadayım 1 aydır karnım çok kaşınıyor çatlicağının belirtisi değil mi yada farklı bir sorun mu var doktorum krem yağ gibi ürünler kullanmaya başla demişti ama ben yağ süremem ki yağ hissinden hiç hoşlanmıyorum cildimde kremide çok kulkanmam sadece ellerime kullanıyorum çok sevmiyırum ne yapıcam bilemedim 🙈
Esraabrklu Evet bende tavsiye ediyorum.Çatlarsa çatlar zaten ama yinede azaltıyor yani.tavsiye ederim