Kubra3233 Kızlar ben gebe kalmadan SMA testi yaptırdım 2 gün önce gebe olduğumu öğrendim testin sonucu daha yeni çıktı ve az da olsa risk olduğunu söylediler eşimden de kan aldılar. Aranızda bu testi yaptıran var mı
Semra12344 Kubra3233 ben 22 haftalık hamileyim yeni çıktıya bu sma testi şimdi yeni doğan bebeklere mi yapılacak bu konuda bilgin var mı cnm
portakalsekeri Kubra3233 test sonucu nasıl fotoğraf eklermisiniz neye bakılıyor genetik test yaptırınca çıkarmı sma taşıyıcısı olup olmadığımız
Bahar-u Kubra3233 bende yaptırmak istiyorum ama nerde yaptıracagımı bilemedim çocuk düşüyorum ,ücret ödedinizmi nerede yaptırdınız
litfenama Semra12344 anne ve babaya yapılıyor. Eğer risk varsa, tüp bebeğe yönlendiriliyor. Bebek doğmuşsa maalesef tedavi gerekiyor.
Kubra3233 Evet genetik testte çıkıyor ama kesin negatif diye bi sonuç çıkmıyor sanırım az da olsa risk ihtimalini düşünüyorlar benim yine de aklıma takıldı yaptıran var mı sormak istedim.
Kubra3233 Bahar-u Özel hastanede 1600 tl ödedik ama benden sonra eşimden istedi doktor eşim tıp fakülteltesinde yaptırdı ondan para almadılar böyle bi düşünceniz varsa özele gitmeyin fazla fazla alıyorlar çünkü özel hastanenin kan tahlilini gönderdikleri yer özel laboratuvar oluyor