didemabak Valla 31+3 olduk. İlk zamanlar ekşi aseriyordum. Hatta erik yiyordum bol bol limon fln. Oglis yolda geliyor. Ben pek inanmıyorum o ekşi tatlı meselesine 🥰🤭
Nessozz Merveilgaz ilk iki ay aşırı ekşi yedim tatlıya düşkünlüğüme rağmen. Ye ekşiyi doğur ayşeyi bende tuttu 🙊 kızım olacak 🥰🥰😍😍😇
Tubmavi Merveilgaz deli gibi tatlı yerken hamilelikte hep turşu yeşil zeytin yeneye başladım %70 kız gibi dedi
Anne-hanim Sürekli tuzlu ve ekşi yedim hala yiyorum, kıza benziyor demişti 13. haftada haftay a net belli olur diye düşünüyorum 🌼
Alparslanannesii Merveilgaz valla ilk 3 ay boyunca limon yedim ama erkek tabi sonrası da tatlı ağırlıklı
Fatmadumankorc Merveilgaz sadece ekşi tuzlu yedim tatlı hiç yiyemiyordum oğlum olacak yani bunlar cinsiyeti belirlemez hurafe 😅
Derya2867 Merveilgaz ilk 3 ay ağzıma tatlı süremedim halbuki kahve yanı çikolatalarım eksik olmazdı ne zamanki 3 ayım bir ağzıma tatlı sürebildim şimdiyse kendimi tatlıdan alamıyorum kızım oluyor
Drn34 Merveilgaz bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Canım bir tatlı istiyor beş dk sonra kendimi limon yerken buluyorum 🤣
Ozks-elosa Merveilgaz yemedigim turşu mayhoş acı kalmadı ne varsa yedim kızım olucak 🌹❤️🤗 vücudun isteğine bağlı.Caniniz cekmesin ama en çokta yaprak sarması limonlu…😆
Drarsln Merveilgaz kesinlikle böyle bişey yok bence ye ekşiyi doğur Ayşeyi ye tatlıyı doğur Hakkıyı demişler bende tam tersi oldu… Ekşi aklınıza ne geliyorsa yedim tatlı hiç yemedim oğlum olacak Allahın izniyle 😉
Gul33 Merveilgaz hamileliğimin ilk üç ayında ekşi ve tuzlu aşerdim, 3 aydan sonra tatlıya geçtim. Oğlum olacak inşallah.
Carriebradshow Merveilgaz ikiz bebek bekliyorum. tatlıdan nefret ediyorum resmen tiksindim. Canım sadece tuzlu ekşi şeyler istiyor. Bir kızım bir oğlum olacakmış 🥰