iremcannn1907 Gamze68777 var marangoza dolap yaptırdık, yatağımızın yanına da beşik aldık bu kadar şimdilik
Momydemet Gamze68777 canım görsel yüklemeyi bilmiyorum, Google’a Ikea hemnes divan ve sifonyer yazarsan çıkar. Sifonyer bizim 3 çekmeceli.
Cylnsms Fundabshn Biz de bu mobilya takımını tercih ettik büyüyen beşik yerine anne yanı ahşap beşik aldık sadece 😌
ozlem-t İlk gebeliğim. Gurbette kiracıyım. Hiç düşünmüyorum çocuk odası. Güzel bir anne yanı beşiği aldım, şimdilik yeter. 😊
Poyrazin_annesi Benım boş odam vardı oyuzden bebege oda yaptım gunduzlerı ordanyatırcam gecelerı yanımda 🥰 odayıda letgodan aldım sıfırları cok pahalıydı https://www.hizliresim.com/3opmfvj Bide halı sıparıs verdm
Nessozz Gamze68777 ben şuan sadece anne yanı aldım. Bir de ilerleyen zamanlarda eşyalarını koymak için şifonyer tarzı bir şey düşünüyorum. 2 yıl benimle aynı odada olacağı için şimdiden almak bana mantıklı gelmiyor.
Cylnsms Fundabshn Teşekkür ederim 😌🌸 Gardrop ve şifonyeri 3490 TL’ ye aldık . Anne yanı beşiği yatak ve nevresim seti ile birlikte 1450 TL ye aldık.
Fundabshn Cylnsms Bende büyüyen beşikle beraber 6800e aldım canım yatak ve uyku seti içerisinde 💐🤗 Güle güle kullanın inşallah 😊
Cylnsms Fundabshn çok teşekkür ederim 😍🌸 siz de güle güle kullanın sağlıcakla büyüsünler miniklerimiz 🙏🏻 Bu arada sanırım sizin de bebişinizin ismi Çınar olcak biz de Çınar düşünüyoruz 😌.
Fundabshn Cylnsms Aaa çok sevindim gerçekten 🤗💞 Evet 39+1 haftayız çınarımız henüz gelmedi ocağı bekliyor sanırım 😊🥰 Siz kaç haftalıksınız ? Bu arada hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻💐