renginnnock 9.haftaya gırcez ve ben ıkı gundur cok rahatsızım yedıgımı cıkarıyom yedıgımı cıkarıyom afedersınuz. aksam ıyıyım özelıkle gunduzleri öyleyım. yemeklerden sogumusum içinde sogan olan yemegı yıyemıyorum. bi onerınız varmı
ozge07070 renginnnock bende öyleydim kuzum 6. Haftada başlamıştı bişey yiyip içemiyordum hiç eşime kahvaltı hazırlarken bile tiksinip kusardım soğandan etten tiksinmiştim sadece meyve yiyebiliyordum gün boyu yatana kadar bulantı çektim hep 9. Haftamda doktor prilam diye bi ilaç verdi bulantı hapı başlarda etki etmedi ama sonrasında etkisini gösterdi şuan 25 haftalığım hala kullanıyorum gerçekten çok iyi geldi bana
Minigimm04 renginnnock canim benimde ilk gebelik oyleydi ben yataktan bile kalkamiyordum yemek hic yiyemiyordum her seyi atiyordum koku bile gelse kusuyordum 4 aya kadar 15 kilo verdiim su sekil yap ne kadar atiyorsan 10 dk sonra hemen ye bisyler ye bu aylar bebek gelisiyor bilgin olsun
Minigimm04 renginnnock suan ikinci gebeligim oyle sorunum yok ilkinde bünye alisik degil o yizden atiyorsun bol bol meyve tuket