Seymakkyyybb 13 haftalik hamileyim ıhlamur içmekte bir sıkıntı olur mu 13 haftalik hamileyim ıhlamur içmekte bir sıkıntı olur mu acaba
Sezya Seymakkyyybb günde 2 bardağı geçmemek şartıyla nane limon ve ıhlamur içebilirsin demişlerdi. Ama mümkün olduğu kadar bitkisel şeylerden de uzak durmak lazım tabiki. Geçmiş olsun
busra5501 Seymakkyyybb ben çok fazla tükettim canım 33 haftalık hamileyim. Ama günde bir fincanı geçirmedim. İçine ayva ve elma da koyuyordum kaynatırken. Kronik faranjit sinüzit olduğu için hastalık zamanlarımda içtim doktorum da bir fincan içebilirsin dedi.
nurky0 Haftasıyla bir alakası var mı pek bilmiyorum ama bugün doktor bana ıhlamur da dahil bitki çaylarını tüketmeni önermem dedi
merveeedemir Seymakkyyybb ben 8 haftalık hamileyken grip olmuştum günde 2 bardak sadece ıhlamur içebilirsin demişti ebe başka bitki çayı hamilelikte önerilmiyor.
EsengulC Seymakkyyybb Grip oldum ıhlamur ve nane limonla atlattım internetten araştırmıştım abartmamak kaydoyla içilebilir yazıyodu üç dört günde bi fncan içiyorum iyi geliyor bana