Eylulgelini Hanımlar nerde yaptırdınız ve nekadara yaptırdınız ? Cagrı güveni öneriyorlar giden varmı ?
diamond2635 Eylulgelini çağrı güven beim sürekli Gittiğim doktorum.Denizlide asla başka doktor da tanımam.Ancak ücretini bilmiyorum sadece detaylı ultrasonla sürekli muayenenin fiyatı farklı çünkü
mmayisannesii Eylulgelini ben de Çağrı Güven’e gidiyorum gebelik takibi için. Detaylı ultrason ücretini bilmiyorum daha ben detaylıya girmedim ama her kontrolümde çok ayrıntılı görebiliyorum bebeğimi. Çok memnunum.
bussraozturk mmayisannesii canım çağrı güven de mi doğum yapmayı düşünüyorsun fiyatı ne kadar biliyor musun?
mmayisannesii bussraozturk Evet doğum için de düşünüyorum. Henüz ücret konuşmadım. Sadece hangi hastanede doğum yaptırıyor diye sordum. İstediğin her hastane olur ama yakın olması tercihim dedi. Takip edebilmek için doğum ilerlemesini daha iyi oluyor dedi.
bussraozturk mmayisannesii anladım canım ben sordum özel sağlık hastanesinde doğum yaptırıyor genelde doktor ve hastane toplamda 6500 TL denk geliyor. Doktor 3000 alıyormuş hastane de 3500 alıyormuş