Aras Arkadaşlar bugün annemle bebek odası bakmaya gittik kanz babi baby marka (büyüyen beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer, büyüyen beşiğin yatağı cibinlik uyku seti, sepet beşik) 3.200 tl sizce nasıl fiyatı? Bu arada dışı mdf içi sunta. Yorumlarınızı çok merak ediyorum lütfen fikrinizi yazın bu arada çocuk odası alanlar hangi marka ve ne kadara aldınız? şimdiden teşekkürler..☺️☺️
bebekkaradag Aras Fiyat olarak çok iyi🙏🏼 Biz Çilek mobilyadan aldık. 3 kapılı dolap, beşik+yatak, şifonyer, sepet beşik(yatağı ve uyku seti dahildi) toplamda 2.800₺
zehracinar Aras Bu fiyata çilek mobilyada daha iyisini bulursun,ve bence bebek için en kaliteli mobilyalar çilekte üretiliyor biz sadece beşiği aldık yerimiz olmadığı için ama ilerde olursa mutlaka devamını alıcam,bi araştırın isterseniz çilek mobilyayı 👍🏻🤗
Oglununannesi Aras kanz iyi bir marka kalitelide canım tercih edebilirsin fiyat gayet iyi ben 2017 başında ilk bebeğime oda yaptığımda sadece büyüyen beşiği ve üç kapılı dolabını 3 bine aldık daha doğrusu annemler aldı babyone dan aldık kanserojen madde içermiyor bir de bilmem ne ağacıydı babam baktı kaliteli buldu bende görselini beğendim diye aldık😂. Babyone osmanlı modeli istersen bak netten🙂
Tugbamete Aras çilek meltem yada caplonbaa dan bak derim canım 3 lira fazla olsun kullanılan malzemeler sağlık onayından geçmiş olsun zaten yediğimiz içitiğimiz giydiğimiz herşey kanserojen taşıyoken bebeklerimizi elimizden geldiğince koruyalım hem senin sorduğun fiyatlardan daha aşağısı bile var bu mağzalarda 😊
Aras bebekkaradag sen daha uygun almışsın canım 👍🏻 Çilekte güzel marka senin aldığın komple mdf mi modeli nedir bu arada cnm
Pelinzade bebekkaradag çok uygun biz 4 buçuk aldık şuan kötü hissediyorum kazık yedik galiba ben sitelerden aldık üstelik en uygunu bularak
Oglununannesi bebekkaradag bence sizde çok uyguna almışsınz ya ben 2017 başında ilk bebeğime 3 kapılı dolap ve sadece büyüyen beşiği 3 bine aldım😕
bebekkaradag Aras Dolap, beşik, şifonyer, raf Selena baby modeli. Yatak odası için aldığımız beşik tekli satılan ürünleriden, ismi Star beşik
bebekkaradag Aras Dolap, beşik, şifonyer, raf Selena baby modeli. Yatak odamız için aldığımız sepet beşik tekli satılan ürünleriden, ismi Star beşik
bebekkaradag Pelinzade Bende çok araştırarak almıştım. Gerçekten piyasası çok pahalı. Sağlık olsun almışsınız artık, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin🤗
bebekkaradag Aras Evet, hepsi toplam fiyatı🙏🏼 Biz Mayıs sonu almıştık. 2 ay içerisinde geliyor dediler. Temmuz bitmeden tüm parçalar geldi. Bir de biz alırken %40 indirim vardı şansımıza son gününe denk gelmiştik, şimdi nasıl bilmiyorum🙈🙈
Aras bebekkaradag ay inşallah banada nasip olur bu indirimden 😀 bilmiyorum canım ya 3.200 bana biraz fazla geldi bide kanzın orjinal markasıda değil babi baby markası ondan çok içime sinmedi 😔 ilk işim bu hafta içinde çileğe bakmak
Birglbiray Sunta olması düşündürücü bence taşırken falan çok sıkıntı çekilebilir saydıklarınıza göre uygun fiyatı ama aynı fiyatlar da daha kaliteli olan malzemeli bulabilirsiniz belki de biraz daha araştırın derim
HseyinSedefoban Valla bebek markadan da modelden de anlamaz üçlü takıma 1050 tl dedi gittiğimiz bi yer iki kapılı gardrop 3 çekmeceli şfonyer büyüyen değilde büyüyen gibi çekmeceli beşik ve biz en son çare burdan alacaz Kayseri gibi bi yerde her imkan mevcut aynı ürünü sanayide daha uyguna yaptırabiliriz komple oda 600 800 e de gelebilir siparişi verdi eşim bakalım bi beşiği hazır alacaz 3 kapılı gardrop 5 çekmeceli şfonyer 300 400 e alacaz gibi göZüküyor tam sormadım eşime fiyatı Bide eşim özellikle öndeki kullandığı malzemeye arka tarafında da istemiş sağlamlık ve kullanışlık açısından
Tugbamete HseyinSedefoban marka model anlamaz ama kullanılan ürünün cinsi kullanılan boya kanserojen maddeler bebek odası alırken zaten bunlara bakılıyor bütçe önemli ama bebeğin sağlığı herşeyden önemli duvar boyasından tutun astığım rafa kadar içeriklerini araştırıyorum bebek bu odada solucak yeri geldimi karyolanın kenarlarını kemircek asla riske atılcak bir durum değil