Sdmrll Selam anneler nasılsınız kapı süsü ve takı yastığı yaptırmak istiyorum yaptıranlar fikir verebilir mi hangi siteden ve nasıl model yaptırdınız ?
Bernako Sdmrll makrome yaptırdım gelmesini bekliyorum görseli de bu şekilde.. beşiği anne yanı olduğu için yastığını yaptırmadım ama o da 😻 https://imgyukle.com/i/oPfsUe
Fundabshn Sdmrll Soner süs bebek sayfasından yaptırdık kapı süsü ve yastık 160 tl şuan fiyat artmış mıdır bilmiyorum tabiki ben magnet falanda yaptırdım toplamda 310 tl verdim bakabilirsiniz isterseniz 🌸
Ecekoraymom1722 İnstegramdan birsürümalzeme sayfasından malzemelerini alıp kendim yaptım sayfa güvenli ve kargoları çok hızlı tavsiye ederim
Bernako kubracyln nrstore trendyolda var şuan ordan yaptım renk ve model için satıcıyla instagram üzerinden görüştük ☺️ 160 tlydi hatta normalde Çok pahalı ürünlerdir araştırdıysanız bilirsiniz az çok 250-300 yazarlar hep Benim tesadüfen öyle denk geldi
kubracyln Bernako bende bu modelden düşünüyorum fiyat araştırmasındayım dediğiniz gibi çok uçuk bir fiyatlar duyuyorum bi bakıyım bu sayfaya teşekkür ederim 🙏🏻 😍
lunam Ben şu tarz kapı süslerini çok beğeniyorum. Kendim yapmayı düşünüyorum ben ama fikir olsun diye paylaşayım. İkisi de instagramda; soldaki portakalhandmade sayfası, sağdaki mutlugunsusleri sayfası.