HZK Kızlar kasık ağrısıyla tuvalete gittim ve beyaz yapışkan bişey geldi bu nişan mı nişan sa ne yapmam gerekiyor ay çok heycanlandım bilen cewap yazsın 🤩
Caglasmsk HZK nişan pempemsi sümüksu olur diyolar da bilemiyorum tabi internetten bakarsan fotolari varmış burda okumuştum. Ayy nisandr insallah canim. Kac haftaliksin.,
Merve98 HZK nişan olabilir ama nişanı gelipte 2 3 hafta bekleyende var hemen doğuranda bence doktorunu ara sor hastaneye yönlendirmezse sancıların sıklaşınca yada suyun gelince gidersin bi avazda sağ salim kavuş inşallah miniğine 😍😍😘
Nurerdogan Canım benim 3 farklı nisan geliyor hafif pembemsi kahverengi ve sümüksü krem rengi nisanın olabilir doktorunu arayıp bilgilendirmelisin en azindan ıcin rahat eder ve sonraki aşamada neler yapman gerekeni kafanda daha net toparlayabilrsin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Caglasmsk HZK evet seffafta varms arkadas soylemis bende tam bilmiyorm daha 20 haftaligimda🙈 hayırlı olsun cnm ozaman nisandir Bi avazda kurtarırsin insallah 😘❤️
Nurerdogan HZK aynen canım benim inşallah nisandır rabbim bizlere bagislasin evlatlarımızı rabbim bir avazda kurtarsin😊😊
Llkk Doktora sor canim bendede vardi nisan degildi ama herkeste ayni olmaz bebek bu o yuzden dr arayip mutlaka sormalisin
Nurerdogan HZK kuzum suyun geldiyse mutlaka gitmelisin çünkü bebek riske girebiliyormuş o şekilde nisan gidecek kadar önemli değil ama suyuna bakılması lazım ay çok heycanlı gerckten😊
Llkk Llkk suyunda gelmis hemen hastaneye git bebegin yada senden onemli bisi mi varki evde bekliyim diyorsun .beklemeye gelir mi hemen hemen hastaneye git ve yolda dr ara beklemeye gelnez