hayat_23 minipanda kuzu ben ovulasyon testi ile takip yaptım aynı mantık mıdır bilemedim .. Adete 5 gün var hayırlısı artik
hayat_23 Miniktirtil Valla en güzeli, ama diğer aya baya rahat olacağım test mest acısı bu ay çıktı doydum😅 millet tek ilişkiden korunduğu halde hamile kalıyor bea😅😅
babynil @hayat_23 catlamadan sonraki 14.gun bizim adet gunumuz oluo. Kaset testlerse adet gecikmesinden sonra 7.gun kesin sonucu verdigini soyluo. Yani sizin henuz adetinize 2gun var ve kasetler testler dusuk beta hcglere cok da duyarli degil. Bence umitsizlige kapilmayip gununuzu bekleyin. Her gun test yaparsaniz kendinizi strese sokarsiniz streste bebegin tutunmasini engeller
hayat_23 babynil gerçekten öyle , Allahtan ümit kesilmez diyorum yine beklemedeyim hayirsli olsun, stres en çokta gebeliğe engel sanırım artık salıverin sırası gelecek banada :)
sedamom00 hayat_23 4 tane kaset test aldım ondan 4 gün önce beta testi vermiştim yinede deniyorum çunku bn akıllanmam alıştım yinede deniyorum gülüyorum 😁
hayat_23 sedamom00 bende bu ay acısını çıkardım diğer aya be ovulasyin nede gebelik testi yok, kocam para yetistiremeyecek😅😅😅😅
sedamom00 hayat_23 cok para gidiyor kız bn acidim daha vermem bitti zaten 😁 verirsem gider beta testi veririm
hayat_23 sedamom00 En iyisi o vallahi bende salı vermem gerek artık olursasa stresten olmayacak gülüm ya 😅
sedamom00 hayat_23 şaka bi yana Rabb’im isteyen herkes nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabb’im buyuk elbet o günlerde gelir biz dua edelim stres etmeyelim enn buyuk şey stres 🌸❤️
hayat_23 sedamom00 ayy bende geçmiş olsun. Bende düşük yaptım 10 aydır tık yok. Dahada yenisiniz olur insallah
Fatma_4224 hayat_23 gunluk test yapmayın kendinizi niye strese sokuyorsunuz bırakın kendi haline bakın daha 4 gün varmış test de görmen için en az 14. Gun olması gerekiyor 😊
hayat_23 Fatma_4224 kendi kendimize yapıyoruz işte neyse bu ay acısı çıktı diğer aya bitti😅inşallah olur ..