Prens1prenses2 Kızlar sancım var ve arada bi de kanamam da oluyor pembemsi gibi ama daha hastaneye gitmedim biraz daha sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum şimdi koysam mı suya bilemedim
Esmanurr3 Eğer enfeksiyon olmadığından ve gerçek sancı olduğundan eminseniz koyun aslında kanamanın var başkasının süre okuyarak koyması daha iyi olur
Prens1prenses2 Esmanurr3 doğum sancısı olduğundan eminim can geceden beri var çünkü olunca da kaşıklardan vuruyor
Prens1prenses2 Esmanurr3 geçen Perşembe günü idrar tahlili yaptım enfeksiyon yok çok şükür doğum sancısı 39+4 olduk
Esmanurr3 Prens1prenses2 eğer varsa bi tanıdığınız yakında yasin en azında ayetel kürsi fatiha falan okusun daha iyi oluyor canım Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin bi avazda doğar inşallah
Esmanurr3 Prens1prenses2 suyu okuması daha iyi ama tabiki kolay doğum yapman için okuyabilir özellikle doğum kesin olursa 7 inşirah okusunlar faydası çok fazla
Prens1prenses2 Esmanurr3 yakında okuyacak yok canm onu da arkadaşıma söylim okusun Allah razı olsun canm dua et bana be ot açılmaya başladı
Esmanurr3 Prens1prenses2 bide YouTube dan doğum sancısı anında yapılacaklar videosu oluyo çoğu sguat öneriyo varsa plates topu bi bakın isterseniz
Esmanurr3 Bu arada bol bol yürüyüş yapın annem bna evi süpürtürdü öle çok değil ama banyo yapmadan gitme derdi belki bilmeyebilirsin diye sölüyim dedim