ebru83 merhaba bizde 4+2 yiz . keseyide görebilsem içim rahat edecek ama çok erken dedi dr. birde tatile gideceğiz bayramda arabayla uzun yol yapıcağımız için içimde hep bir korku taşıyorum. Allah hepimize yardım etsin inşallah sağlıkla doğsun bebişler
UlkerOzer ebru83 ben de 4+2yim. Kese bizde de görülmedi. Doktor bayramdan sonra gel dedi. Biz de eylülde arabayla uzun yolculuk edeceğiz. Ama doktor ne der bilmiyorum
Zarife0666 ebru83 Bence git canım doktordan da Bilgi al tatil konusunda hem de keseyi görmüş olursun rahatlarsın en azından beta hcg 1500 üstü görünür kese dedi karından görünüyor idrara sıkışık git
YeYA Selocan Aslında geçiyor bir koruma iç güdüsü daha şimdiden oluşuyor gerisi yavaş yavaş gelecektir büyümeye başlayınca 😊😊
Zarife0666 aslhn06 Canım ne yaptın kese göründü mü? bende yarın gideceğim inşallah ilk kontrole daha küçük ama umarım görünür kese
Aycan16 Bende az önce doktordan geldim 5+1 şuanda vajinal bakıldı ve keseye benzer bişey var dedi cuma günü tekrar gel bakalım büyüme varmı dedi. 4mm olarak gözüktü bugün /)
YeYA Zarife0666 5+3 de kese ve bebeği gördük doktorumuz haftaya gel kalp atışı için dedi 6+3 de dinleyeceğiz nasipse tabiii 😊
33mersin kızlar günaydın 🤗 sorması ayıp kabızlık problemi olan var mı acaba ne yaptıysam düzelmedi o da karin ağrısı yapıyor bende çok fena, 6+2 deyim.
Azrazerin gamzebzk UlkerOzer 🤗🤗🤗burdayız bende açsammı diyordum nisan anneleri diye iyi oldu tahmini 5 haftalık bugün bende gidicem☺️
Seheryvz Bendee varımm 5+3 kızlarr keseyi 4+5 de gördüm cuma günü tekrar gidicem bebişimi görürüm inşş☺️☺️❤️❤️
Vera fatos35 evet Persembe gittiğim de alttan muyane ile keseyi gördü ama bebeği daha göremedik cumartesi insalalh bebeği görürüz 💙🙏🏻 Siz görebildiniz mi 😍
fatos35 Vera pazrtsi gittm.bnde.cnm.ama.vajinal.ultrasona girmedim oyuzden.kese.gorulmedi.asilama ile.gebe kaldm.😊 oyuzden.riskli olqblir.die.bakmadk bekliyrz.bakalm
Relif UlkerOzer kız olursa isim seçeneklerimiz belli erkek olursa henüz düşünmedik 🙂 herkes erkek olucak diyor hislerle tabiki. Ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce kız bebek görmüştüm rüyamda hayırlısı sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi Yok ☺️
Vera fatos35 fatos35 Cumartesi gitmeyi planlıyoruz insallah görünce yazarım hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza insaAllah 🙏🏻💙