Zarife0666 UlkerOzer sanırım aramızda 2 gün var ve sanırım grupta en küçük benimki 3hafta 5 günlüğüz daha 😊🙈
Zey0502 UlkerOzer Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah. Ben 8 gün kala yapmıştım ve nasıl çıktı hala anlamıyorum😄
Relif Fulyaber bende folbiol kullanıyorum ama çok fazla kimyasal içeriyormu bilmiyorum oyuzden daha doğal bir folik asite geçmeyi düşünüyorum.
NaiLee Relif banada doktorum folattro diye bi ilaç verdi ama çok fena kabızlık problemi çekmeye başladım 3 gündür kullanıyorum ama 2 gündür kabızım ne olcak halim bilmiyorum bide ilk gebeliğim çok tecrübesizim 😔
Zarife0666 Ysmfhm evet 2 gün kala öğrendik idrar testinde pozitif çıktı şüphelendim acaba doğru mu diye gidip hemen kan verdik beta hcg yani kan testi 493 çıktı. Testin doğruluğu ortaya çıktı yani.
Sibelsamet Lylaalp son adet tarihiniz nedir acaba? Ben de ikinci bebeği bu aralıklarda doğurmak istiyrium da 🙈 nasipse
Kardii Selinismet iki doktora gittim ve iki doktorum da öyle dediler geç döllenme diye aynı ayın ilk haftası kan testi yaptırdım betam 0 dı aradan 20 gün geçti tekrar verdiğimde 2483 çıktı değerim geç döllenme ve geç yumurtlama olmuş