Nuribasak Sahinaysr himm teşekkür ederim inşallah bebeğinize bı an önce kavuşursunuz benim de en büyük korkum erken doğum yapmak.
Ezo-masum Ftmgl Cnm çok olmuş bu msj yazalı ama bende yeni hamileyim lekelenme bende yaşıyorum 6 haftalık görmedik bebeği 8 haftalıkken gel dedi şuan durumun nedir merak ettim
Ftmgl Ezo-masum su an 32 hafta doldu çok şükür kesildi kanamalarım normal gidiyor herşey içini ferah tut 🤲💕
archimom Kızlar nisan anneleri ne durumda kaç kilo aldınız bebişler normal doğum pozisyonuna döndü mü? ben 30.haftadayım karnım kocaman oldu 9 kilo aldım bebeğim en son gittiğimde 26. Haftada daha dönmemişti 🥺
Hamilelik10 archimom bende en son 29da gittim, ayakları aşağıdaydı. Karnım çok aşağıda benim de. En son 1630 grdı. Şuan 31+4teyiz. Yarın tekrardan kpntrole gidicem inşallah. Bdnde 10 kilo aldım 😊😊
Ezo-masum Ebrarrr sahan olmadı haftaya çarşamba 8 haftam doluyor zaman geçmek bilmiyor sanki.sizin durumunuz ne oldu
Burcumom Ghk21 canım hastaneyi gezdin mi ya da doğumla ilgili konustun mu doktor hanımla doğum şeklin ne olacak sezaryen ise sonda ve katateri ne zaman çıkarıyorlar? Bilgin var mı?