UlkerOzer Sahinaysr şu an nasıl bebeğiniz? İnşallah sağ salim hastaneden güle oynaya çıkacaksınız hiç merak etmeyin. Allah yardımcı olur inşallah
Sahinaysr UlkerOzer çok şükür canm ilk güne göre daha iyi insallah daha da iyi olcak minik savaşçım sağol canm allah razı olsun inşaallah o günlerde gelecek
UlkerOzer Ozgekrdmn bence indirimler takip et ve güzel indirim yakaladığın zaman al. Sonra hepsini birden almak maddi anlamda zor olabilir
UlkerOzer Sahinaysr ne güzel bak daha da iyiye gidiyormuş 😍 prematüre bebekler hızlı gelişiyor göz açıp kapayıncaya kadar bi bakıcaksınız kocaman olmuş
Nuribasak Sahinaysr Sahinaysr merhaba bişey sorabilir miyim? Bebeğinize daha önce ciğer geliştirici iğne falan yaptılar mı?
melisers Bende 27. Haftadayim. 5 nisan sezeryan tarihimiz. Ben biraz daha once gelecegini tahmin ediyorum orasi ayri 🙈
Anne373 UlkerOzer herkese merhaba Bende nisan annesiyim 15 —11 nisan arasında bekliyoruz kızımı 😊 daha şimdi fark ettim bu postu .
Nuribasak Sahinaysr himm teşekkür ederim inşallah bebeğinize bı an önce kavuşursunuz benim de en büyük korkum erken doğum yapmak.
UlkerOzer Kızlar kim nerede doğum yapacak? Hangi şehir hangi hastane? Belki aynı hastanelerde aynı tarihlerde doğum yapacak olanlar var 😃😃❤️