Seldem Sinemarbc 20.haftada hissettim rabbi Insallah hayirli bi sekilde kucagimiza alamayi nasip eder
Bursali16 Fadimeanne ayniyiz sanırım bnmde 3nisan allah nasip ederse suan 26hafta 1gunlugum bebek için birşeyler aliyomusun
UlkerOzer Kızlar bakıyorum 2019 yine erkek bebek senesi😀😀 maşallah hepimizde erkek😄😄 sağlıkla gelsinler inşallah.. Ve ayrıca indirimlerden haberdar olalım diye bulduğunuz indirimler buraya da yazalım lütfen ❤️💃
Fadimeanne Bursali16 bende 26+3 oldum evde vardı ilk gebeliğimde düşük oldu o da bnda daha pek almadm
candanpdr UlkerOzer şimdilik uyuyabiliyorum ama gün içinde zorlamaya başladı, bikaç gündür daha güçlü hareketleri 🥰
Mervenin Flzmst odası koyafetleri herşey tamam ama ıfak defek şeyler kaldı tabi daha 3 ay var acele etmiyorm ondan minik minik şeylerimiz kaldı çünkü 😊 ilk bebek heycanı olduğu için biz erken den hallettik😊
Gebeyimm UlkerOzer ben nisan annesiyim 14 nisanda 38 haftamız doluyor sezeryan olacağım zaten şuan 24 +3üz 😊
Cantanem44 Sahinaysr nasıl peki durumun Şu anda canım herhangi bir ağrın var mı ne kadar doğdu bir problem oldu mu