Mirayinannesiii AkelebekB benimde 1 nisan gibi. Hareketleri hissetmedim daha ya erkek. Ilk hamileligim kizdi 15 haftada baslamistim hissetmeye daha bunda tik yok
Flzmst Benim 12 haftadan erkek demişti doktorum çorumdaki doktorumada sordum o da bügün erkek dedi Allah’ın izniyle
Susam_Annesi Merveklcars bana demir ve calsiyumun disinda omepa diye bir multivitamin verdi ve bana cok ii geldi acikcasi
dlkzfr Gozde02 2li taramada sıkıntı olmayınca doktorum 3lü tarama yapmaya gerek görmedi. Direk 4lü tarama yaptı.
Mrcstnyrkc Merhaba kızlar bizde suanda 15+3 teyiz 12. Haftada cinsiyetimiz belli oldu %90 kız deri doktorumuz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş 🙏🏻🙏🏻 En son Doğum tarihim benimde 20 Nisan 😁
Sabia Bnmde 6 ay önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim ölen bebeğim erkekti. Çok zor bir süreçti kızlar bnm için. Ama şimdi tekrardan hamileyim 14 hafta 4 günlük. Ve oğluşum olcağını öğrendim çok mutluyum 🙏🏻💙doğum 26 nisan a denk geliyor. Dua edin kızlar bu yavrumu sağlıkla kucağıma alayım 🤲🏻
Demir123 Sabia canım neden kaybettin sebebi neydi?Allah insAllah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Akaykader Sabia ALLAH onu sana bağışlasın İNŞAALLAH canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH