moms06 Newmother32 bende kronik kabızlık vardı hiç geçmezdi . çocuğum gamzeli olsun diye sürekli ayva yiyorum(hergun) ve ömrümde ilk defa hiç kabız olmadım çok şaşırıyordum hamilelik ne güzelmiş diye düşünüyordum demek ayvadanms hhahah
Azrazerin Arjin sizin bebeğin ultrason resmine bakabilirmiyim aklım kaldı🙈😅aynı durumu yaşadığımız için şuan karşılaştırabileceğim birinin olması heveslendir di beni🙈😅 bende atarım
Flzmst Arjin aynen bende inanamıyorım insan değişikte istiyor rabbim ikimizinde sağlıkla kucağımıza almayı nasipetsin
Arjin Azrazerin gördüm ama acaba göbek kordonumuydu diyorum.gerçi doktor dedi göbek kordonu başka ama bilmiyorum
Minikjelibonum Bel ağrısı karın ağrısı yaşayan varmı 14. Haftada regl olcak gibi ağrım var iki gündür
Umus Minikjelibonum dünden beri çekiyorum 14 hafta benim de gaz sancısı gibi karın ağrısı . Bel ağrısı sırt ağrısı 😣
Nazandeniz Minikjelibonum benim hamile kaldığından beri sürekli o ağrı var ve doktorlara soruyorum hiç birşey yok diyorlar. Bebek gayet sağlıklı diyorlar
Minikjelibonum Umus kanama olcak diye korkıyorum bende sorayım dedim benim gibi olan varmı diye teşekkür ederm cevabın için🙏🏻🙏🏻
Ozlmcgrci Elifff21 hayır canım imkansız ben 16+5 im ben bile öğrenemedim daha ozaman bebeğin cinsiyet yerleri gelişmiyor bile kemik yapısından bilirse onu bilemem ama söylemez her doktor
Elifff21 Ozlmcgrci ben çinsiyet örendim kız dedi doktorum tam emin Değilim dedi hata bidaki gelişinde beli olur dedi bugün kontürolum vardı gitim kız dedi yine cnm