Ftskoc Gozde02 gece kalkiyorum sabah kalkiyorum 2 saat dolmadan bidaha gidiyorum tuvalete gebelik orda gececek sanki
mervehamiatalay 14+5 olduk bizde bugun 😍 bende de var cok idara cikma kasık agrisi falan bekliyoruz bakalim ne zaman gececek
mervehamiatalay Nazandeniz banada normal sartlarda 16 nisan dedi doktor saglikli hayirli gelsin miniklerimiz 🤗
mervehamiatalay Kizlar normalde 13. Haftada kesin olarak cinsiyet olusur bebek izin verirse gorur doktor kontrole gitmeden onceki gun cok iyi dinlenin uyuyun yormayin kendinizi giderkende bir iki cikolata yiyin hemen gosterir ben boyle yaptim hemen ogrendim cok hareketliydi masallah siz ne kadar dinlenirseniz bebek o kadar dinlenip enerjili oluyor 😊
Sezenay Minikjelibonum kabızlığın çözümü yok sanırım 😥 ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum ilk haftalardan beri. 13+2olduk hiç rahat çıktığımı hatırlamıyorum.bana ıkınmak da yasak valla allah yardımcımız olsun
Newmother32 Sezenay benım tavsıyem kesınlıkle ayva ben bununla kurtuldum aksam yatmadan once yıyorum her sabah once tuvalete cıkıyorum içindeki lif kabızlıgı önlüyor ustelık bebısı guzellestırırmıs 💕💕
Merveklcars Özellikle ani hareketlerde oturduğun yerden kalkma gibi ağrı oluyor ve gün içinde bi çok kez adet sancısı gibi bir ağrı 🙄 İnsan ters bişey mi yaptım diye korkmuyor değil🙁
UlkerOzer Kızar merhaba nasılsınız? Cinsiyetler belli oldu mu artık 😍 benim kısmetse bi oğlum daha geliyor☺️🙏
Flzmst UlkerOzer evet bugün 14 haftalığım. 12+4 ikem öğrendim iki kızımdwn sonrada bi oğlum olcak inş
UlkerOzer Dejavu59600 hoşgeldin canım hayırlı olsun Tarihler neredeyse aynı bende de o sıralarda olmalı
archimom Merveklcars ben92liyim 12+4 de gittik erkeğe benziyor ama emin olamıyorum haftaya bi daha bakalım dedi bi kaç güne gideceğim tekrar senin bebeğinin cinsiyeti ne ilk bebeğin mi