Akaykader Irmakdkm Aminn İNŞAALLAH canım 🤲🏻 Çok şükür bin şükür bugün gittim kalp atışlarını da duydum 💕 o kadar güzel o kadar etkileyiciydi ki anlatamam gözlerim doldu dinlerken 😊
Filizbircan AyseGumus Farmasinin at kestanesi diye bi ürünü var onu kullanıyorum ben az az sürüp ovuyorum bendede migren var. Yada soğuk uygula havlunun içine buz koy temas uygula
Zey0502 Babyhappyy Canım idrar yolu enfeksiyonu belirtilerine benziyor söylediklerin. Gebelikte çok sık olan bi durummuş. Bi doktorunla görüş istersen
Akaykader Babyhappyy senin bol su içmen lazım canım yoksa böyle ağrı çekersin hep ama doktora gitmeyi ihmal etme enfeksiyon da olabilir git bi görün derim ben
Sura2 Kızlar size bir sorum olacak. Kan değerlime baktırdım hemoglobin 9.6 baya düşük ☹️ Kansızlık için doğal olarak önerdiğiniz birşey var mı?
Zey0502 Sura2 Canım gebelikte uygun mudur tam bilmemekle beraber pekmezin kan yaptığı söylenir. Bi doktoruna sorup deneyebilirsin. Ama heralde çok düşükse kan hapı verebilir. Geçmiş olsun canım
Akaykader Sura2 canım şiddetle tavsiye ediyorum keçiboynuzu pekmezi iç sabah aç karna bende de kansızlık vardı ve çok şükür bunu içtim geçti İNŞAALLAH sende de işe yarar
Sura2 Akaykader şu yaşıma kadar geldim hiç içmedim desem yeridir keçiboynuzu pekmezi. 😷Tadı nasıl içilmeyecek gibi mi?
Demir123 Babyhappyy canım nasıl oldun enfeksiyon geçti mi?Aynı günlerdeyiz seni unutamıyorum o yüzden😂
burcinkoyak Aycan16 CNN merhaba kalp atışını duydunuz mu :( ben de aynı senin durumundayım ve senden gelecek cvp i bekliyorum
Aycan16 burcinkoyak çarşamba günü randevum :( salı günü gittiğimde doktora kalp atışına benzer bişi gördüğü söyledi doktor pıt pıt atıyor dedi bizleride umutlandırdı ama inşallah gördüğü gibidir :( çarşamba günüde duyarız inşallah :(