Haticehasan Seymaemre evett canim 6+6 da kalp atisini dinledikk cok sukurr rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inss
Seymaemre Kızlar biliyorsunuz 1 veya 1 buçuk ay içerisinde şanslıysak cinsiyet öğrenme durumumuz var tabi ki de sağlıklı olması önemli olan😌😌 ama insanda merak ediyor bunun için renkli ultrasona gidecekmişsiniz?
Melinoee Arkadaşlar bugün doktora gittim normalde 7+5 olmamız gerekiyor ( geçen haftaki ultrason görüntüsü ve özeldeki doktorumun demesine göre ) fakat bugün araştırmadaki gittiğim beyfendi bana 7+0 şuan daha bir cm bile değil dedi. Çok moralim bozuldu ilk hamileliğim normal mi acaba? Birde çok erken gelmişsin kalp atışını bile zor duyarız dedi dinletmedi oysaki geçen hafta gayet net dinlemiştik.. İnsanın ruh sağlığıyla oynuyorlar ya kafama taktım çok fena 😔😔
Sezenay Melinoee canim bugün doktordaydım hiç korkma bir haftaya kadar değişimler normal kabul edilir dedi
Melinoee Birde kasıklarıma baya bastırdı görebilmek için oysaki geçen hafta diğer doktor hiç zorlamadan görmüştü üstten muayene ile 😔
Flzmst Çok şükür bende bugün duydum 0.87 cm olmuş saha 1 cm bile değil😂😂ama kalp sesi çok derinden duyduk
BabyB Melinoee bende hiç istemedim Koç olsun ama kısmet böyleymiş 😂 resmen Koç burcu mağdurları var şu hayatta 😂
Melinoee BabyB Ay valla sormayın hep ben ben ben başka birşey yok valla 😂 aşırı ego devamlı herkesle yarış hali 😂 Allah yardımcım olsun 3. Geliyor işte Allah’ın izni ile 😂🤪🤪
Melinoee BabyB Yagmur28umeyr Kesinlikle asla kabullenmiyorlar hep kendileri haklı 😂 Benim 3. Geliyor kayınpederim,eşim ve inşallah doğacak çocuğumuz hepsi Koç 🤪🤪🤪 Allah yardımcım olsun 😂😂
Yagmur28umeyr 20 nisan dedi doktorum babasi gibi koç burcu olacak umarim kizim olur 2 koç burcu erkegiyle ugrasmak zor olsa gerek ☺️🤰🏻