Burcuzy Merhaba. Benim de son adet tarihime göre bugün 6+0. Bayramda gebelik testi yaptım aynı saniye çift çizgi oldu. Ama doktora bugün gideceğim daha kan testi ultrason yapılmadı. 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum. Çok korkuyorum. Inşallah bu sefer bebeğimi görüp sağlıkla kucağına alırım. Bana dua edin olur mu 😊
Melinoee 21 Nisan bizim de inşallah 🙏🏻 6+3 teyiz bugün. Dün kalp atışını duyduk çok güzel bir duyguymuş 🤗 Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
UlkerOzer Melinoee aynıyız☺️ Ben kalp atışını duyabileyim diye cuma gitmek istiyorum demek şimdi gitsem yine duyabilirim😃
Zey0502 Oskeee Benimde bi oluyo bi olmuyo. Kendimi strese sokuyorum. Ağrı olsa bişey mi oldu niye ağrıyo diyorum. Ağrı olmasa yine bişey mi oldu ağrımıyo diyorum. Pinpirikli anne olmak zor 😬😄
UlkerOzer Zey0502 hahhaha😂😂😂 ilerki aylarda seni düşünemiyorum.. çok hareket ediyor bişeyler ters gidiyor diyeceksin aa bugün az hareket etti demek bişeyler ters gidiyor diyenlerden olcaksın galiba 😂😂
Smyyglgn54 33mersin geç bile kalmışsın,5 haftalık hamileyim. 5 gün önce başladı bulantılarım. Bu sabah iyiydim. Gecici günler sabredicez😐
33mersin Smyyglgn54 5. ve 6.hafta arasi benimde çok kötüydü ama ara ara geçiyor umarım uzun sürmez seninki
Smyyglgn54 33mersin bugün bulantısız uyandım,inanılmaz rahattım ama kendimi bu duruma alıştirmak istemiyorum tabiki anladığım ara ara vuruyor demekki bu bulantılar.
Oskeee Zey0502 benimde inş bunları sağ salim alırız kucagımıza. Kalbi atmaycak diye nasıl korktum sorma uçuk çıktı 😬😬. Birde benim hesaplarıma göre 7+ 4 gün gün sayınca 8+ 2 cıktı doktor normal dedi. Tüp bebek tedavisi ile oldu ondan mı önden gidiyor ki
Melinoee UlkerOzer Normalde doktor bayram geçsin üstüne 10 gün daha koy öyle gel dedi ama ben erkenci davrandım ☺️ İnşallah sizde duyarsınız 🙏🏻🙏🏻
Zey0502 UlkerOzer Ahh canım sorma yaa 🙈 Ben gerçekten öyle bi insanım. Artık beni sen sakinleştirirsin 😄😚ve inşAllah en kısa zamanda hareketlerini hissedicek zamanlara sağlıkla geliriz🙏🏻
UlkerOzer Zey0502 inşallah canım merak etme sen biz buralardayız tek başına evhamlanamazsın😄😄 evhamlandığın zaman hemen yaz sakinleştiririz biz😊😙