pamuksekerinannesi deletedmom213 Hamileliğin ilk zamanları daha doğrusu cinsiyeti öğrenene kadar geçmek bilmiyor daha sonra öyle çabuk akıp gidiyor ki zaman bu sefer ne çabuk geçti her an doğuracağım hazır değilim demeye başlıyor insan 🙈😂
Ghk21 Merhabaa :) ben de 30 yaşımdayım ve ilk gebeliğim. Şuan 6+1 deyiz ve zaman geçmiyor :( Allah kısmet ederse kendim doğumgünümde anne olacağım. Sizler gebelik belirtilerinden en çok neleri yaşıyorsunuz bu hafta?
UlkerOzer Ghk21 merhabaa aynı yaştayız☺️ Hoşgeldin grupumuza. Nerde oturuyorsunuz? Zaman geçmiyor dediğimiz ilk aylar daha sonra uçup gidiyor😊
Flzmst Ghk21 senle aynı haftadayız ve ayni yaştayız ama rabbim izin verirse benim 3. Hamileleiğim olcak haberleşiriz burdan inşallah
Oskeee UlkerOzer ay cok kötü hissediyorum kendimi şişmiş çirkinleşmiş hissediyorum. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bide yani
UlkerOzer Sinemarbc arkadaşımda öyle ülk gebeliğini düşük yaptı ikinci ide doğurdu oğlu 1 yaşını geçti☺️ Hiç canınızı sıkmayın bu durumdan dolayı
Sinemarbc UlkerOzer sıkmamaya çalışıyorum da kesenin yanında düşük tehlikesi gibi kese var dikkat et dedi dr😏
Ghk21 UlkerOzer hoşbulduk teşekkür ederim :) grubun başlığını görünce kendimi bu gruba ait hissettim ☺️ ben İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Siz nerde yaşıyorsunuz? Nerede Doğum yapmaya karar verdiniz hepsini çok merak ediyorum. Bir an önce geçse şu kalan 34 hafta 🙏🏼