BabyB Zey0502 Aminn inşallah 🙏🏻 bende sadece kan testi yaptırıp gitmemiştim 🤗 peki doktor tekrar sende bhcg istedimi kontrolde? Benden istemedi 🤔
Zey0502 BabyB Yok benden de istemedi. Zaten artık ultrasondan devam ediceği için gerek duymuyolar sanırım. Seninle aramızda 1 gün var. 6+1 benim şuan. 4+0’ken yaptırmıştım ben kan tahlilini. Sen ne zaman yaptırdın ve kaç çıktı canım?
BabyB Zey0502 evet 1 gün aramız var o zaman 💕 ben 7 Ağustos’ta yaptırdım 5006 çıktı ama 5.hafta oluyor sanırım henüz hesaplamam sıkıntılı 😂
Papatyam123 Ysmfhm bir de ben adet olacak misim gibi karnim da ağrı var ama beyaz akintim da var normalde olmazdı son günlerde bekliyorum bakalım sende de var mi öyle bir ağrı canim
Aycan16 BabyB betam 1398 çıktı bugun doktorum bu değerle görememizin normal olduğu söyledi haftaya cumartesi tekrar çağırdı inşallah görebilriz ama yarın başka bir doktora daha gözükücem
Zarife0666 Aycan16 Canım beta 1500 ve üstünde kese görülebiliyor doktorum bana bunu söyledi ve genelde tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor 1500 üstü olunca tekrar girmekte fayda var
BabyB Aycan16 baya da yüksekmiş bildiğim kadarıyla normal aralıkta. Bugün güzel haberlerini bekliyoruz 🤗
Aycan16 Zarife0666 beta değerimi görünce doktorumda öyle söyledi. Bu değerde görünmemesi normal dedi :) haftaya cumartesi gidicem tekrar inşallah bir aksilik olmaz
Nuurrd Kızlar bende 5+3oldum bugün kesemızı gördük 😍çok şükür 🙏 bayramdan sonra kalp atışı için gıdecez
Zarife0666 Ysmfhm Predictor markasının adetten 6 gün öncesine kadar gösteren bi gebelik testi var onu yapabilirsiniz ben o şekilde öğrenmiştim. Diğerlerinde çıkmama ihtimali yüksek
Akaykader Ysmfhm Canım benimde adetime 5 gün vardı test yaptım hamilelik çıktı ben belirtilerden anladım merakıma yenik düştüm sonra doktora gittim oda hamile olduğumu söyledi☺️