Aysmnv35 aslhn06 benim wajinadan bakıldı 5 haftalıktı Gayet sağlıklı yani bi problem olmadı kese ye bakacak sadece zaten zararı yok görünmüyor ultrason da 6 7 den sonra ☺️
gnccnszmhappy Zarife0666 yani küçük olduğu için görünmesi hızlanır demişti dr bana internetten de bakım onaylayan insanlar var. Yarım lt suniçtim sıkışınca ultrasonla göbekten bakınca görmüştü 6+1 falandım ozaman
Zarife0666 aslhn06 Bende öğleden sonra kendi hastanemdeki doktora gideceğim dua edin bana da 😊 hesaplamalara göre bizde 4+2 yiz suan bakalım doktor ne diyecek
ebru83 Zarife0666 görünürse mutlaka yazın lütfen. bende bayram öncesimi gitmeliyim bayramdan sonramı karar veremiyorum.
Zarife0666 aslhn06 en son salı gece baktık 4222 ydi beta hcg suan 6000lerde felandır sanırım. İnşallah haber veririm 😊
Zarife0666 aslhn06 Canım biz de gördük çok şükür keseyi 4-5 haftalık dedi 😊 31 Ağustos’a kalp atışı için çağırdı inşallah o güzel haberleri de alırız 😊
Zarife0666 ebru83 canım beta hcg 1500 üstünde görülür kese dedi hoca karından gördük çok şükür 4-5 haftalık dedi 😊
Seheryvz Zarife0666 normal ultrasonla gördük cnm vajinal olanı tehlikeli diyolar zaten o şekilde bi aksilik olmadığı sürece baktırmayı düşünmüyorum.
ebru83 Zarife0666 en son pazartesi yaptırmıştım 570 ti beta cumartesiye kadar çoktan geçmiş olur. bi gidip bakalım en iyisi. erken öğrenmekte çok kötüymüş 😄 bekleyemiyor insan.
Zarife0666 ebru83 Bence git canım doktordan da Bilgi al tatil konusunda hem de keseyi görmüş olursun rahatlarsın en azından beta hcg 1500 üstü görünür kese dedi karından görünüyor idrara sıkışık git
deletedmom213 Meryemim hayırlı olsun :) Bende nisan Annesiyim :)) 5+3 üm. 29 Agustos kalp atışı için dr a gidicem. Sen kaçıncı haftada duydun kalp atısını ?