Hilalyrdkl _ipekkkkk kesinlikle yapar zaten bu gidişinde . Ondan sonra da 2 hafta sonra gel der büyük ihtimalle . Daha sonra da her hafta çağırıyorlar bende bu şekilde oldu .
_ipekkkkk Hilalyrdkl aynen öyle olur galiba bakalım 🤷♀️😊 hayırlısı olsun biran önce atlatsaydık Allah’ın izniyle şu dönemleri 🤲🌸
_ipekkkkk cahillesohbetikestim Doktordan doktora değişiyor sanırım benim bidaki kontrol 35.36 ya denk geliyo artk ozaman yapar belki 🤷♀️😀
cahillesohbetikestim _ipekkkkk sanırım ben kontrole de iki hafta da bir gidiyorum aynı hastane de diğer doktorun benimle aynı haftada olan hastasının kontrol sıklığı bir aydı 🙄
Fundabshn Sancı olduğu zaman çekilmiyor mu canım ? Ben 38+5 haftayım şuana kadar hiç girmedim de ondan soruyorum ☺️💞
_ipekkkkk Fundabshn hiçbir fikrim yok ki canım benim kuzen 30 haftadan sonra her hafta çektirmiş bilmiyorum ki bir riskki bir sancısı yoktu 😊 bilmediğim için sordum bende
poyrazinannesi3547 _ipekkkkk Valla canım biz 29 haftalıkken grdk erkendi ne olur ne olmaz diye baktılar sanrm ama 33ten sonra sık sık gidiliyor diye biliyorum
Fundabshn _ipekkkkk Allah allah şaşırdım şuanda demekki arkadaşların da dediği gibi hamilelik durumuna göre değişiyor heralde hayırlısı olsun ☺️
Ygtalp _ipekkkkk 32+6da gittigimde nst istedi ve bundan sonra ki Her kontrolde cekilecek dedi doktorum şuan 34 haftalik olduk 35de tekrar gidicem
guldenbayat _ipekkkkk 33+1 kontrolüm vardı nst çekildi ve artık 2 haftada bir gidicem nst de her seferinde çekilecek dedi doktorum