llFatma _ipekkkkk ya bende bugün açılmaya baktı hiç korkulacak gibi bir şey değil ki herkes korkuyor da benim hiç acımadı bende 2cm açılma var dedi acaba açılma var diye mi bilmiyom da serbest bırakmıştım kendimi her türlü acirsa çekecek diye de hiç bir şey olmadı defalarca çatıya girebilirim yani😏☺️
PrensesAnnesi4 _ipekkkkk Ozelmi ? Devletmi ? 3 hafta sonra demis normalde bu haftadan sonra 10 gunde bir cagirirlar doktorlar
_ipekkkkk poyrazinannesi3547 yaaaa 😳😁 ağrın sizi oluncada doktor ona göre gün veriyormuş sanırım 🤷♀️😊 öyle dediler Bilgim yok hiç benimde
Makskala poyrazinannesi3547 ya merhaba bişey sormak istiyorum bende 30 haftalık hamileyim bugün nstye girdim. Hemşire kalbini bulamadı sonra buldu ama elinde bastır filan dedi. Sonra gitti geldi hah düzelmiş kalp atışı filan dedi korkuttu beni. Doktorda bi sıkıntı görmedi nst de. Acaba sizin de öyle birşey oldumu haftası daha küçük diye
Halime0638 _ipekkkkk 29.haftamda bağlandım ama bu doktordan doktora değişiyor benimle ayni hastaneye gidip de 36 33 35 haftasina gelmis hala baglanmamislar da var o doktoruna kalmış zmaani
_ipekkkkk Halime0638 Sanırım gerek duymadı 🤷♀️ Bakalım hayırlısı kiminin ağrısına görevde oluyormuş ağrım vs var deyince de bağlıyorlarmış 🤷♀️ öyle duydum
_ipekkkkk Zeysezer 2 hafta sonra çağırmış kontrole benim 3 hafta sonra gel dedi doktordan doktora değişiyor 🤷♀️
aysenurkp Ben de 33 um hatta haftaya gidicem 34te ama doktor hala net bir şey söylemedi.Doktordan doktora ve annenin bebegin durumuna göre değişiyor diye biliyorum.30 lu haftaların başında alınan da var 35 te de. Mersk icindeyim ben deee💃🥰
_ipekkkkk aysenurkp aynen sorma bende öyle merak ediyorum zaman daralıyor. 🤣😁 Yaklaşıyor yaklaşmakta olan bakalım hayırlısı
poyrazinannesi3547 _ipekkkkk Valla canım biz 29 haftalıkken grdk erkendi ne olur ne olmaz diye baktılar sanrm ama 33ten sonra sık sık gidiliyor diye biliyorum
Halime0638 _ipekkkkk evet öyle de yapıyorlarda benim hic biseyim yoktu hatta burda okuduguma gore sasirdim erken diye doktorda 29.hafta oldun baglanman lazim artik dedi baglandim doktordan fark ediyor
MerveNur- _ipekkkkk ya bi şey de olmuyor açıkcası ben eziyet çektim resmen bi kere girdim 15 dk kalp atışı kötü çıkmış doktor gene gönderdi 15 dk durdum bebek ittirip durdu meğer kalp atışı bi anda artıyomuş kadın geldi baştan çekelim dedi toplamda 45 dk bağlı kaldım heralde en az. Bağlayıp gidiyorlar koyun gibi bekliyorsun sonra gelip aa bu düzgün olmamış diyor 😂
_ipekkkkk MerveNur- tövbe estağfurullah eziyet gibi desene 😂 ay nebilim önemli bişey sanıyorum bilmiyorum bende ilk olunca insanda merak ediyor 😂😂
MerveNur- _ipekkkkk benim de ilk ama sevemedim bi de yanıma 2 kişi daha geldi 3 tane gümbür gümbür kalp atışı valla aman oğlumun kalbinin atışı diye duygusallaşacağım yerde başım şişti tersine 🥲😂
Merveikratanem _ipekkkkk geçmiş olsun kuzum Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bendede idrar yolu enfeksiyonu var benimde erken doğum riskim var ikiz olduğundan sıkıntılı nstye girmeden doktora danışmalisin o zaman yiyeceğini
_ipekkkkk Merveikratanem amin cümlemizin ikiz olunca daha takipli oluyorsun sağlıkla gelsinler 🤲 Benim riskim yok öyle erken doğum vs diye ama geçen kontrol de çok asagida dedi kafası bazen vajinanın üstünde hissediyorum hareketini 🥴 rahim ağzı uzunluğu tam haftasıyla kılı kılına çıktı ne çok ne kısa Acaba rahim ağzı uzunluğu normal olup erken doğum olur mu ? Onu bilmiyorum çünkü ara ara kasık ağrısı bel ağrısı oluyor 🙄
Merveikratanem _ipekkkkk tabi olabilir canım bir tek rahim uzunluğu sebeb değil bebeğin aşağıda olması suyun azalması sancı olması bir çok erken doğum riski var
_ipekkkkk Hilalyrdkl Sağolasın canım bana geç gibi geldi de daha erken girenleri duyunca ondan merak ettim 🌸