moom222 Sksksksks beş gün kullanılıyor sabah akşam ama siz doktoru arayıp sorun ne sorumsuz kar onlar öyle bişey demiyolar
moom222 Sksksksks adetin ikinci yada üçüncü günü başlanıyor beş gün içiliyor sonra doktor kontrolüne gidiliyor normalde
Mehtapca06 Bende pko vardı iki sefer kullandım ikisinde de hamile kaldım adetin üçüncü günü günde bir tane
Sksksksks moom222 benım 3gunum haftasonuna denk gelıyordu o yuzden dun gittim dünde ılac degısıklıgınden dolayı bugune kaldı bende 5gun kullanayım bakalım femera kullandım ama 1 taneydı bunuda bılmıyorm
moom222 Sksksksks ayrıca beşinci gunse oluyor benm ilk dojtorum öyle başlatmıştı aslında doktordan doktora değişiyor
Sksksksks moom222 femerada sonuc elde edemedım canım trıodım ınsulin dırencım felan yukselmıs d vıtamınım dusmus onlarada ılac kullancam
moom222 Sksksksks tiroit düzelir cnm on gün içinde düzenli kullan sürekli kullanmak zorunda kalicaksin hamilelik istiyorsan d vitamini De bana doktor iki haftalık vermişti yeterli gelixek demişti
Sksksksks moom222 bu eczanede değişik d vitamını ıcın ne verdıyse yazmamıs ustune 3 kutu hangı zamanlar kullanıcam acaba ben en ıyısı eczaneyı arıyım sırınganın içinde bir ilaç
moom222 Sksksksks bnde pkoluyum cnm dahiliye ye yonlendirmisti orda levotiron ilaç başlamıştık 75 mg 5 senedir halan daha kullaniyorum
Sksksksks moom222 ben 80 kıloyum canım ne verıyorum ne alıyorum banada vermen lazım dıyo sabah dahılıyeye gıttım dırek oraya bagladım kılomun bıraz gıtmesı lazım
moom222 Sksksksks damla şeklinde galiba canm senin şimdi uc şekil kullanımı var ya adeleye enjekte ediliyor yada damlatilip kullanıyorlar yada hap şeklinde tutuluyor sen r ceteni al eczaneye git yada whatsap üzerinde sor receteni atip